Close

Pokaż wyniki od 1 do 6 z 6

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Po prostu-dzieci...:)

Miałem ostatnio niż fotograficzny(jakbym kiedykolwiek miał wyż), ale mimo wszystko robiłem coś tam...
    Proszę mnie pocieszyć...

1.

2.

3.

4.

Na blogu, trochę więcej...
    Zapraszam...
    d'SLR; Takumar 1,8/55; Zeiss 3,5/135
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

Pomijając wszystkie inne aspekty - czy ty na ostatnim zdjęciu wygładzałeś w jakiś sposób cerę temu dziecku?

No dobra napiszę więcej, bo obejrzałem zdjęcia na blogu Niby fajnie, bo widać, że masz swój styl obróbki zdjęć czarno białych, fajnie, że są tak kontrastowe, ale chyba jednak za dużo tych przejarań, ale to tak wg mnie

Ps. Wygląda, że wygładzałeś skórę tym dzieciakom, jeżeli tak to masz u mnie taką: -------------------------- krechę
    Ostatnio edytowane przez kobyll ; 22-06-2010 o 21:35
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kobyll Zobacz posta
    Pomijając wszystkie inne aspekty - czy ty na ostatnim zdjęciu wygładzałeś w jakiś sposób cerę temu dziecku?
    Minimalny blur, ale zdjęcie robione pod słońce, tak że mydełko samo wyszło...
    A jakie inne aspekty miałeś na myśli?

No dobra napiszę więcej, bo obejrzałem zdjęcia na blogu Niby fajnie, bo widać, że masz swój styl obróbki zdjęć czarno białych, fajnie, że są tak kontrastowe, ale chyba jednak za dużo tych przejarań, ale to tak wg mnie

Ps. Wygląda, że wygładzałeś skórę tym dzieciakom, jeżeli tak to masz u mnie taką: -------------------------- krechę
    Ja obrabiam tylko w ACR, jotpegów w ogóle nie tykam, tak jak napisałem, troszeczkę blura, i to wszystko.Aha, jeszcze stemplowanie śladów po komarach
    Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 22-06-2010 o 22:19
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

No aspekty (ależ ja słów używam, o żesz ty ) tak jak pisałem, za bardzo te zdjęcia są przejarane niestety. Na pierwszym zdjęciu tutaj na forum opublikowanym ten brzdąc po lewej dość, że dużo za jasny to jeszcze się halo zrobiło wokół od obróbki.
    Pozdrawiam wszystkich - Piotr Kobylski

Domyślnie

No aspekty (ależ ja słów używam, o żesz ty ) tak jak pisałem, za bardzo te zdjęcia są przejarane niestety. Na pierwszym zdjęciu tutaj na forum opublikowanym ten brzdąc po lewej dość, że dużo za jasny to jeszcze się halo zrobiło wokół od obróbki.
    Dzięki za opinię
    sadpunk44.blogspot.com

Domyślnie

mnie średnio podchodzi, może jedynie dwójka, ale to może dlatego że wole kolor u dzieciaków
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Uprawnienia umieszczania postów