Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 14 z 14

Wątek: Wschód drzewa

Domyślnie

sorry ale te zabiegi niewiele pomogą tej fotce - generalnie jest wszystkiego za mało, za mało dobrego światła, zbyt mało zróżnicowania kolorystycznego i tak jak zawsze jestem za prostotą w fotografii to tym razem brakuje mi zróżnicowania detalistycznego, jedno drzewo jako motyw główny wydaje się być tutaj niewystarczające, do tego dochodzi jeszcze brak nieba, przez co fotka jest zbyt mało trafiająca do odbiorcy - ten sam motyw o wschodzie lub zachodzie z ubarwionym niebem, mógłby być atrakcyjny

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ostrytux Zobacz posta
    Wersja trzecia najlepsza - tylko przydałoby się jej niebo z dwójki
    jak ocieplisz zdjęcie to tak się dzieje z niebem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    sorry ale te zabiegi niewiele pomogą tej fotce - generalnie jest wszystkiego za mało, za mało dobrego światła, zbyt mało zróżnicowania kolorystycznego i tak jak zawsze jestem za prostotą w fotografii to tym razem brakuje mi zróżnicowania detalistycznego, jedno drzewo jako motyw główny wydaje się być tutaj niewystarczające, do tego dochodzi jeszcze brak nieba, przez co fotka jest zbyt mało trafiająca do odbiorcy - ten sam motyw o wschodzie lub zachodzie z ubarwionym niebem, mógłby być atrakcyjny
    A zatem, jeżeli w tych zdjęciach (wszystkich 3ch), niebo byłoby bardziej atrakcyjnie kolorystycznie (białe chmurki?), kadr bardziej by zyskał, niż na cięciu w kwadrat?

Domyślnie

Dobrze by było, gdyby były i chmurki i kwadrat
    d300s t1750vc 35/1.8 70-300vr sb900 o55xprob wężyk

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów