Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Domyślnie Proshow Gold - jak zrobić zbliżenie na detal?

Witam, pytanie na pewno dla niektórych prozaiczne, ale jestem zielony w tej kwestii.
    Czy ktoś może mi powiedzieć jak zrobić najazd na jakiś detal na zdjęciu w pokazie, chodzi mi o to, że normalnie pokaz bylby wyswietlany w rozdzielczowsci 1280x 1024, ale zdjecia bylyby duzo wieksze , powiedzmy 1800px na dluzszym boku i chcialbym w pokazie zrobic wlasnie taki motyw ze zblizeniem na detale zdjec.
    Bylbym bardzo happy gdyby ktoś byl łaskaw mi wytmlumaczyc jak to zrobić, z góry dzieki.

Oszczędny w słowach Awatar yogur
    Miasto
    Tczew/Trójmiasto

Domyślnie

Najazd jest bardzo prosty.
    Na pasku masz przycisk EFFECTS i już tutaj się zorientujesz co i jak. Masz wartość początkową i możesz przybliżać, odsuwać i przekręcać. Nie musisz wchodzić i wychodzić w każde zdjęcie osobno bo strzałeczkami w lewym dolnym rogu możesz przerzucać kolejne zdjęcia. Powyższe dotyczy wersji Gold oczywiście.

Domyślnie

Dzieki a czy mozesz mi powiedziec czy da sie zrobic tak, że np. start najazdu zaczyna sie powiedzmy dopiero po 1 sec. od pokazania zdjecia ? Bo tak jak mam ustawione teraz to najazd od razu sie zaczyna po przejsciu i jest to troche dezorientujące...

Domyślnie

rozbij na 2 slajdy

na pierwszym nieruchomo 1sek, przejście wyzeruj, drugi slajd to już ów najazd

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Toma Zobacz posta
    rozbij na 2 slajdy

na pierwszym nieruchomo 1sek, przejście wyzeruj, drugi slajd to już ów najazd
    Dzięki wielkie! O to mi chodziło.

Uprawnienia umieszczania postów