Zapraszam, wszelkie komentarze mile widziane.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
Zapraszam, wszelkie komentarze mile widziane.
//EDIT
BRAK ZDJĘCIA, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-06-2025 o 20:53 Powód: brak zdjęcia, wygasł hosting
Pozdrawiam,
Marek Podsiadły
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.
Mz z umiejscowieniem drogi w kadrze troszke nie trafiles (mam tutaj na mysli symetrie).
Slupy mi tu nie pasuja (odwracja moj wzrok). No i moze deczko powalczylbym z konwersja![]()
A można kolor ?
D700 + N24-70 + N80-200D ED + N70-300VR, SB-900
Konwersja fatalna...chyba ze to nie B&W jezeli nie to fatalny kolor.....
Ale kadr z ta niesymetryczna droga wlasnie jest super!!!!
Nikon http://greg77.com/
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Nie przepadam za symetrią, wydaje mi się, że gdybym umieścił drogę symetrycznie, to nie specjalnie by ten kadr wyglądał.
Proszę bardzo (zupełnie mi się to nie podoba w kolorze):
A ja się cieszyłem, że tak ładnie mi wyszłoWolę raczej zdjęcia czarno-białe i cały czas szukam idealnego sposobu na konwersję. Może ta wersja bardziej Wam podejdzie:
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 18-06-2025 o 20:57 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
Pozdrawiam,
Marek Podsiadły
Świat jest pełen niezwykle ostrych, technicznie doskonałych lecz gówno wartych zdjęć.
Skontaktuj się z nami