Close

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 35

Wątek: Weselisko

Domyślnie Weselisko

Jeszcze tu mnie nie było, choć troszkę na forum jestem. Ostatnio odbył się ślub mojej pierwszej chrześnicy i chciałam Wam pokazać kilka ujęć. Do tej pory nie robiłam zdjęć okolicznościowych, dlatego będę wdzięczna za opinie i sugestie.

1. Panna Młoda

2. Pozytywka

3. Ciacho

Ostatnio edytowane przez barbi ; 20-06-2010 o 01:41 Powód: chrzestnicy?
    Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka

Domyślnie

Moim zdaniem strasznie kiczowato.

Kolor selektywny i sztuczny blur to zabiegi fotografów sprzed epoki dobrej fotografii ślubnej.

Dam głowę, że te ujęcia byłyby lepsze bez tej obróbki.

Pozdrawiam Szymon
    Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-06-2010 o 10:12 Powód: pis. ("z przed")

Domyślnie

NIE rób tego w ten sposób - nie tędy droga
    fajne kadry ale całkowicie zrypane obróbką
    D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....

Domyślnie

Jak powiedział yerzu - kicz. I to wszystko przez obróbke.
    Nikon, Apple, Wacom
    LukaszBerlinski.pl | Mój blog

Domyślnie

Ja rozumiem, że każdy może mieć zły dzień, ale takie coś nie powinno się zdarzyć... Blur jest tragiczny wręcz, szczególnie na 2. Ładny kadr wyrzuciłaś do śmietnika na własne życzenie.
    Ostatnio edytowane przez mkl ; 20-06-2010 o 07:40
    MKL (Fotoblog)
    – Co jest?!
    – Nic, panie kierowniku! Oczko mu się odlepiło. Temu misiu.

Domyślnie

Barbi, strzeliaś sobie w kolano wystawiając na tym forum takie zdjecia, ale założę się że PM będą się bardzo podobały. Niestety rynek a przynajmnie w mniejszych miejscowościach dalej słucha disco polo, i zachwyca się kiczem. Ostatnio tak dla sprawdzenia upodobań klienta pokazałem kilka fotek z selektywnym kolorem i tak jak przypuszczałem byli zachwyceni i zażyczyli sobie takie właśnie zdjęcia i już nie byłem w stanie im wytłumaczyć, że to było modne w minionej dekadzie, tak, że ja doskonale rozumiem takie zdjęcia i nam fotografom mogą się nie podobać takie zdjęcia, ale przecież my nie robimy ich dla siebie, a że rynek ślubny jest hmmm jaki jest to każdy walczy o klienta nawet takimi metodami. Jak mówi stare przysłowie pszczół "cel uświęca środki". Wiem, wiem, że powinniśmy edukować społeczeństwo itd, ale ja jestem zwykłym materialistą i się do tego przyznaję, więc robię to co sobie klient zażyczy nie wdając się w zbędne dyskusje i założę się że większosć z nas tak postępuje, tylko nie każdy ma odwagę się do tego przyznać.

Barbi a swoją drogą masz duże cochones wystawiając ten kiczyk tutaj.
    prawie wszystko o microstockach
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Nie znam się, ale dla mnie lipa z obróbką. Pokaż jak te zdjęcia wyglądały przed zepsuciem
    Pozdrawiam
    Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą

Domyślnie

wooow
    co to za szkło tak rysuje ??
    zdjęcia robię

Domyślnie

Tragedia.
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 1 z 4 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów