Szukaj
Ostatnio edytowane przez barbi ; 20-06-2010 o 01:41 Powód: chrzestnicy?
Pozdrawia Basia, coby nikt mnie nie wziął za chopaka
Moim zdaniem strasznie kiczowato.
Kolor selektywny i sztuczny blur to zabiegi fotografów sprzed epoki dobrej fotografii ślubnej.
Dam głowę, że te ujęcia byłyby lepsze bez tej obróbki.
Pozdrawiam Szymon
Ostatnio edytowane przez ekonet ; 20-06-2010 o 10:12 Powód: pis. ("z przed")
NIE rób tego w ten sposób - nie tędy droga
fajne kadryale całkowicie zrypane obróbką
![]()
D3S / D700 / 14-24 2,8 / 24-70 2,8 / 70-200 2,8 / 35 1,4 / 85 1,4 / SB-800 / SB-900 / NEC PA 271W / i inne takie....
Jak powiedział yerzu - kicz. I to wszystko przez obróbke.
Jezu, to jakiś żart albo prowokacja?
Ja rozumiem, że każdy może mieć zły dzień, ale takie coś nie powinno się zdarzyć... Blur jest tragiczny wręcz, szczególnie na 2. Ładny kadr wyrzuciłaś do śmietnika na własne życzenie.
Ostatnio edytowane przez mkl ; 20-06-2010 o 07:40
Barbi, strzeliaś sobie w kolano wystawiając na tym forum takie zdjecia, ale założę się że PM będą się bardzo podobały. Niestety rynek a przynajmnie w mniejszych miejscowościach dalej słucha disco polo, i zachwyca się kiczem. Ostatnio tak dla sprawdzenia upodobań klienta pokazałem kilka fotek z selektywnym kolorem i tak jak przypuszczałem byli zachwyceni i zażyczyli sobie takie właśnie zdjęcia i już nie byłem w stanie im wytłumaczyć, że to było modne w minionej dekadzie, tak, że ja doskonale rozumiem takie zdjęcia i nam fotografom mogą się nie podobać takie zdjęcia, ale przecież my nie robimy ich dla siebie, a że rynek ślubny jest hmmm jaki jest to każdy walczy o klienta nawet takimi metodami. Jak mówi stare przysłowie pszczół "cel uświęca środki". Wiem, wiem, że powinniśmy edukować społeczeństwo itd, ale ja jestem zwykłym materialistą i się do tego przyznaję, więc robię to co sobie klient zażyczy nie wdając się w zbędne dyskusje i założę się że większosć z nas tak postępuje, tylko nie każdy ma odwagę się do tego przyznać.
Barbi a swoją drogą masz duże cochones wystawiając ten kiczyk tutaj.![]()
prawie wszystko o microstockach
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Nie znam się, ale dla mnie lipa z obróbką. Pokaż jak te zdjęcia wyglądały przed zepsuciem
Pozdrawiam
Dyplomata to człowiek ,który powie ci spier... w taki sposób ,że będziesz czuł zachwyt przed zbliżającą się podróżą
wooow
co to za szkło tak rysuje ??![]()
zdjęcia robię
Tragedia.
I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
http://instagram.com/adrwoz
Skontaktuj się z nami