Ładnie Sebastianie, ale jak dla mnie to lekko zbyt hawajsko![]()
Szukaj
Ładnie Sebastianie, ale jak dla mnie to lekko zbyt hawajsko![]()
K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
http://bartekkw.deviantart.com/
"Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams
panie kochany przykro mi to powiedzieć - ze zdjęcia nudą aż wieje.
Masz Pan fajny sprzęt, ale zdjęcia robi serce i głowa. Jak tam nic nie ma, to wychodzą drętwe jakieś frędzle jak ten.
To jest właśnie sztandarowy przykład tego, co nazwałem "hawajskim kalendarzem dla emerytów
Dobra..pośmialiśmy się...
Fajnie jest - kolorowo, kontrastowo, cukierkowo - ja to kupuje, choć maku nie lubię bo między zębami zostaje xD
Fajny cukieras Ci wyszedlMi tam sie podoba...
Mi sie tam podoba. Fajne kolorki.
D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20
Sam ostatnio meczylem maki, nawet mam podobny kadr...tylko ty masz to rozmazanie - no kurde fajny pomysl z tym miales, bdb powiedzialbym taka dopelniajaca kropka nad i , dla zdjecia. A to z Polski kadr?
Co do wiadomego trola, to chyba juz sie nie pojawi Rozwalilo mnie: "Panie patrz pan a to zdjecie, to moja zona cyknela, i tez jest dobre...".
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Wujku Andrzeju, fakt, że Autorowi sprzęt nie zaciął się na F45 i 1/16000s nie powinien być od razu powodem Twojego rozdrażnienia, podobnie jak dla niektórych F1.0 i 1/15s u niektórych![]()
Dla mnie całe zdjęcie opiera się na tym rozmyciu, lub jak napisałeś brzydko, rozmazaniu... ale ja się nie znam na prawdziwej sztuce![]()
Snoblesse oblige:
| buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |
Siostrzeńcze Wojtku czy też bratanku..jak wolisz..Mimo lat na karku nie jestem kompletnym betonem,niepełnosprawnym ,a poczytalność,sprawność fizyczna i czucie,postrzeganie posiadam... i nic mi się nie...zacina..
Nie rozżalam się,nie jestem baba...i zdaję sobie sprawę z używalności przesłon niżej,wyżej i czasów ślimaczych....Zastosowanie,to już inna bajka...opowiedzieć do kołderki...?...![]()
![]()
Pozdrawiam
Andrzej.
Nemeth, BEDZIE ZADYMA! Bedzie rozrywka!![]()
![]()
Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.
Skontaktuj się z nami