Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 28

Domyślnie

Ładnie Sebastianie, ale jak dla mnie to lekko zbyt hawajsko
    K5 + S10-20 + 40/2.8 Ltd + 70/2.4 Ltd + 15/4 Ltd + T70-200/2.8 + Lee Filters
    http://bartekkw.deviantart.com/
    "Dwanaście świetnych fotografii każdego roku to wspaniały plon" Ansel Adams

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

panie kochany przykro mi to powiedzieć - ze zdjęcia nudą aż wieje.
    Masz Pan fajny sprzęt, ale zdjęcia robi serce i głowa. Jak tam nic nie ma, to wychodzą drętwe jakieś frędzle jak ten.
    To jest właśnie sztandarowy przykład tego, co nazwałem "hawajskim kalendarzem dla emerytów

Dobra..pośmialiśmy się...

Fajnie jest - kolorowo, kontrastowo, cukierkowo - ja to kupuje, choć maku nie lubię bo między zębami zostaje xD

Domyślnie

Fajny cukieras Ci wyszedl Mi tam sie podoba...
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez tomek-GL Zobacz posta

Dobra..pośmialiśmy się...

Fajnie jest - kolorowo, kontrastowo, cukierkowo - ja to kupuje, choć maku nie lubię bo między zębami zostaje xD
    uwierz lub nie ale po 2h w tych makach niezle mi sie zachcialo spac Jednak opium to opium

I masz racje do tamtego watku juz nie bede wracal.
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Mi sie tam podoba. Fajne kolorki.
    D80, N18-135, N50 1.8, Sigma 10-20

Domyślnie

Sam ostatnio meczylem maki, nawet mam podobny kadr...tylko ty masz to rozmazanie - no kurde fajny pomysl z tym miales, bdb powiedzialbym taka dopelniajaca kropka nad i , dla zdjecia. A to z Polski kadr?
    Co do wiadomego trola, to chyba juz sie nie pojawi Rozwalilo mnie: "Panie patrz pan a to zdjecie, to moja zona cyknela, i tez jest dobre...".
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztofz24 Zobacz posta
    Sam ostatnio meczylem maki, nawet mam podobny kadr...tylko ty masz to rozmazanie - no kurde fajny pomysl z tym miales, bdb powiedzialbym taka dopelniajaca kropka nad i , dla zdjecia. A to z Polski kadr?
    Co do wiadomego trola, to chyba juz sie nie pojawi Rozwalilo mnie: "Panie patrz pan a to zdjecie, to moja zona cyknela, i tez jest dobre...".
    Zdjecie jest z UK w okolicach Salisbury zrobione. Nawet mialem przyjemnosc spotkac farmera ktory nie byl zbyt zachwycony moim pobytem na jego wlosciach. Sprawe zalatwilem polubownie i wisze mu 2 printy A3
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Jako dziadek wchodzę w to .Miałem nie marudzić,ale szczerze powiem,że to rozmazanie w PD trochę mnie drażni.
    Wujku Andrzeju, fakt, że Autorowi sprzęt nie zaciął się na F45 i 1/16000s nie powinien być od razu powodem Twojego rozdrażnienia, podobnie jak dla niektórych F1.0 i 1/15s u niektórych
    Dla mnie całe zdjęcie opiera się na tym rozmyciu, lub jak napisałeś brzydko, rozmazaniu... ale ja się nie znam na prawdziwej sztuce
    Snoblesse oblige:
    | buskonostalgicznie.pl | wpkx.pl | psioniczni.pl |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wpkx Zobacz posta
    Wujku Andrzeju, fakt, że Autorowi sprzęt nie zaciął się na F45 i 1/16000s nie powinien być od razu powodem Twojego rozdrażnienia, podobnie jak dla niektórych F1.0 i 1/15s u niektórych
    Dla mnie całe zdjęcie opiera się na tym rozmyciu, lub jak napisałeś brzydko, rozmazaniu... ale ja się nie znam na prawdziwej sztuce
    Siostrzeńcze Wojtku czy też bratanku..jak wolisz..Mimo lat na karku nie jestem kompletnym betonem,niepełnosprawnym ,a poczytalność,sprawność fizyczna i czucie,postrzeganie posiadam... i nic mi się nie...zacina..
    Nie rozżalam się,nie jestem baba...i zdaję sobie sprawę z używalności przesłon niżej,wyżej i czasów ślimaczych....Zastosowanie,to już inna bajka...opowiedzieć do kołderki...?...
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Nemeth, BEDZIE ZADYMA! Bedzie rozrywka!

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów