Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 44

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Nawiążę do TC - spróbowałem synchronizować pliki z archiwum zdjęciowego na zewnętrzny dysk. Musiałem przerwać ten proces bo wydawało mi się, że nie ma końca. Najpierw porównywał wszystko, zdjęcie po zdjęciu... a gdzie tu mówić o synchronizacji? Czy on tak robi za każdym backupowaniem, czy tylko za pierwszym razem. Zniechęciłem się nieco...
    Chyba masz zaznaczone "by content" i porównujesz zbiory binarnie.
    Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Nie wiem. Mam po polsku
    Z menu "polecenia" wybrałem "synchronizuj katalogi". Po lewej dysk na kompie, po prawej zewnętrzny. Potem klikam "porównaj" z włączonym "asymetrycznie"... i zaczyna się jazda

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jerezano Zobacz posta
    Nie wiem. Mam po polsku
    Z menu "polecenia" wybrałem "synchronizuj katalogi". Po lewej dysk na kompie, po prawej zewnętrzny. Potem klikam "porównaj" z włączonym "asymetrycznie"... i zaczyna się jazda
    Powinno wyglądać tak.
    Przy asymetrycznym trzeba uważać bo kasuje w prawym oknie to czego nie ma w lewym.
    Trzeba również uważać na strzałki które są wciśnięte w opcji Show.
    Zanim wciśniesz synchronizację będziesz widział w oknie niżej dokładnie co i w którą stronę jest kopiowane.

Amatorzy – martwią się o sprzet. Profesjonaliści – martwią się o pieniądze. Mistrzowie – martwią się o światło.

Domyślnie

Dzięki serdeczne. Sprawdzę u siebie w weekend. Jak nie będzie dobrze, to będę dręczył dalej

Uprawnienia umieszczania postów