Cytat Zamieszczone przez Gusioo Zobacz posta
No przecież Echo działa tylko z lewej na prawą! Masz synchronizację w jedną stronę: lewa -> prawa. Skasuj wszystko z lewej, to i z prawej strony się skasuje.

Jak chcesz mieć pełną synchronizację to wybierz pierwszą opcją wtedy: lewa <-> prawa.
Chodzi mi o synchronizację, że prawa ma być dokładną kopią lewej, żeby stan lewej przenieść na prawą i tylko w tę stronę. Są pliki z lewej, mają być na prawej, ktoś usunął z z lewej, usunąć z prawej, ktoś usunął z prawej a są na lewej - uzupełnić prawą.

Cytat Zamieszczone przez stig Zobacz posta
A jak zarzadzasz plikami? Pod systemem? Kopiowanie, przenoszenie, seryjna zmiana nazw, zakladanie katalogow, sortowanie, wysylka na eftepy, a teraz jeszcze synchronizacja... W sumie da sie to robic klikajac na ikonki w Eksploratorze Windows, ale jakos nie wyobrazam sobie, zeby w ten sposob wydajnie, szybko i bezblednie pracowac z plikami.
W dawnych czasach (przejście z dos na win) przyzwyczaiłem się do narzędzi systemowych i po odpowiedniej konfiguracji do dziś z nich korzystam (chociaż win7 wprowadził trochę utrudnień). Oczywiście nie klikam na ikonki, a używam klawiatury, strukturę plików mam w pamięci i bardzo szybko sobie radzę.