Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 25

Domyślnie DIGIMATE III plus

witam

czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem DIGIMATE III plus - dodam że między innymi różnica jest taka że plus ma panel dotykowy.

Chętnie porozmawiałbym z właścielem takiego urządzenia.

pozdro

seba
    N I K O N i zabawki

Oszczędny w słowach
    Miasto
    daleko hen-hen

Domyślnie

Co chcesz wiedziec ?

Domyślnie

jak urządzenie się spisuje np. czy są jakieś problemy itd...

dzisiaj właśnie odebrałem swojego i jestem zadowolony - wsadziłem 80 gb seageata i zrobiłem kilka prób , u mnie ekran dotykowy reaguje po mocniejszym dotknięciu.

Pozdrawiam
    N I K O N i zabawki

Oszczędny w słowach
    Miasto
    daleko hen-hen

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez seba Zobacz posta
    jak urządzenie się spisuje np. czy są jakieś problemy itd...

dzisiaj właśnie odebrałem swojego i jestem zadowolony - wsadziłem 80 gb seageata i zrobiłem kilka prób , u mnie ekran dotykowy reaguje po mocniejszym dotknięciu.

Pozdrawiam
    -----------------------
    Jestes zadowolony - to chyba to o co w tym wszystkim chodzi ...

Domyślnie

Cześć... mój reaguje tak samo po nieco mocniejszym przyciśnięciu, ale to chyba raczej plus dla tego urządzenia. Nie trafi się jakies przypadkowe włączenie. Mam dysk 60GB i działa mi wyśmienicie. Nie przypuszczałem tylko, że bedzie taki problem ze sformatowaniem tego dziadowstwa w FAT32 pod XPkiem. Ale z pomocą sprzedawcy (tu ukłon w stronę allegrowicza Fly_Bird) po dwóch telefonach wszystko działało mi juz jak w zegarku.
    Pozdrawiam.
    D50 | Nikkor 18-70 | Nikkor 50/1.4 D | Sigma 70-300 APO DG |SB-600 | SD 2GB Extr. II |DigiMate III+ (60GB)

Domyślnie

Czy ktos zetknął sie z takim cudem E-Tank ktory mozna kupic w zaprzyjaźnionym Foto-Tip?
    Jesli ktos miał z nim do czynienia czy tez sa z nim problemy jak z Digimate zwlaszcza pod chipset-em VIA.

Prosze o opinie na ten temat.
    Nikon D7100 || N 50/1,8 || S 70-300 ||N 18-105/3,5-5,6|| NaneuPro C-200 ||
    "....ograniczenie stwarza mistrza....."

Domyślnie

ile mozna zgrac zdjec zanim padnie bateria ? ile bateria potrzbuje czasu by sam sie rozladowac ? powiedzmy dla karty 2 GB lub 4 GB ?
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

różnie piszą - w modelu III - różni się panelem - piszą że około 12 GB, ale można kupić III w wersji z 2 akumulatorami i ładowarką samochodową a i same akumulatory chyba też nie są drogie. Ja brałem na www.positivo.pl i jestem bardzo zadowolony

Domyślnie

Co do przygotowania HDD, rzeczywiście jest trochę pochrzanione - ja mam Samsunga 100GB i pociąłem go na 4 równe - partycje trzeba zakładać FATowskie 32, bo ntfs się krzaczy, jak złapiesz metodę, to pójdzie szybko. Kilka partycji nie przeszkadza, bo jak wypełni jedną to nagrywa na kolejnej

Domyślnie

i nie ma problemu z podlaczaniem tego do kompa ?
    a ile trzyma bateria jak naladowana a nie uzywana ?
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów