Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 13 z 13

Domyślnie

Ja zupełnie nie czytam tych wykresów.
    Albo podpisy są złe, albo coś ze mną nie tak.

Co ma prezentować pierwszy wykres na osi X?
    NIKON D800 | N24-70mm 2.8| N50mm 1.8D| N85mm 1.8G| N70-200VR| SB-900

Domyślnie

mi przedwczoraj padł Extreme III 8GB zgrywam se zdjęcia, wyjmuje z czytnika, wkładam do korpusu i....."karta uszkodzona Prosze włozyc inną" karta idzie do serwisu....
    Pz

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remos Zobacz posta
    Ja zupełnie nie czytam tych wykresów.
    Albo podpisy są złe, albo coś ze mną nie tak.
    Złośliwie bym postawił na to drugie, ale trochę nie wypada, więc nic nie powiem

Cytat Zamieszczone przez remos Zobacz posta
    Co ma prezentować pierwszy wykres na osi X?
    "Ilość klatek w 10 sekund". Są to czasy zapisu dla poszczególnych zdjęć, numerki osi X oznaczają kolejną klatkę. Z marginesem błędu 0.1 s. Czyli do 9. zdjęcia karty idą łeb w łeb (bo wszystko mieści się w buforze), największe różnice zaczynają dopiero od tego momentu - w zależności od szybkości karty, bufor opróżnia się w różnym tempie i różna jest szybkość robienia kolejnych zdjęć. Panas w klasie 6. umożliwił zrobienie jeszcze jednego zdjęcia z pełną prędkością, wróbelki ćwierkają (np. na dpreview), że na Extremie da się wyciągnąć 11 klatek z pełną prędkością.

A że zgodnie z sugestią jednego z kolegów wyszło mi, że Toshiby mają bardzo przyzwoity stosunek jakości do ceny, w poniedziałek dołączę jeszcze wyniki dla 16 GB w klasie 10 tej firmy.

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów