Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 11

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Edyta Bartosiewicz

Taka wiadomość:
    http://tuba.pl/tubapl/1,103887,80204...aje_plyte.html
    Ciekawe, czy coś z tego będzie. Jeśli tak, to chyba pojawi się najbardziej oczekiwana polska płyta ostatniej dekady.
    Ostatnia aktualizacja strony Edyty Bartosiewicz miała miejsce w 2006 roku...
    Cóż, pozostaje czekać, a do odtwarzacza wędruje SEN.

Domyślnie

Ale dali zdjęcie na głowną .......
    Ciekawie się zapowiada

Domyślnie

zawsze przy okazji Bartosiewicz, przypomina mi sie wywiad Chylińskiej " cała Polska czeka na nowa płyte tej ... a ona z tym trolem (o Krawczyku) singla nagrywa... " http://mimek91.wrzuta.pl/audio/aBkpy..._-_o_krawczyku
    A SEN - dziś, to już chyba niemożliwe...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez krzysztof jot Zobacz posta
    zawsze przy okazji Bartosiewicz, przypomina mi sie wywiad Chylińskiej " cała Polska czeka na nowa płyte tej ... a ona z tym trolem (o Krawczyku) singla nagrywa... " http://mimek91.wrzuta.pl/audio/aBkpy..._-_o_krawczyku
    A SEN - dziś, to już chyba niemożliwe...
    Ciekawe jest to, że te słowa które ona skierowała pod adresem Bartosiewicz nawet w promilu nie oddają tego co dziś czuję ja słuchając nowej płyty Chylińskiej.
    Człowiek tyle lat czeka na płytę tej c... a potem dostaje

Płomień zgasł, nie ma nas
    Zniknął blask i minął czas
    Tamtych dni nie żal mi, wyschły łzy
    Wybaczam Ci...

żenua .

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login Zobacz posta
    Ciekawe jest to, że te słowa które ona skierowała pod adresem Bartosiewicz nawet w promilu nie oddają tego co dziś czuję ja słuchając nowej płyty Chylińskiej.
    Mam nadzieje, że Bartosiewicz nie pójdzie w jej ślady.
    Liczę po cichu, że może będzie to powrót podobny do Sade, która po latach nagrała płytę i pokazała niektórym miejsce w szeregu. Może będzie tak i na naszym rynku. Bo patrząc na te podróbki zachodnich wokalistek zbiera mi się na mdłości od samego patrzenia.
    Czekam z ciekawością.
    nic...

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez login Zobacz posta

żenua .
    widzisz, w tym biznesie tak jest - Chylinska mogla sobie pozwolić na taką fanaberie bo jest gwiazdą na topie, niekoniecznie za sprawa muzyki, pomogła jej tez TV - ale jest gwiazdą, bywa zapraszana do róznych programów a to nakreca maszyne i tak to działa... Bartosiewicz.... nawwt nie wiadomo jak ona teraz wygląda ona tak naprawde nie ma juz szans na powrót na top, chyba że faktycznie wyda "coś powalającego" ale i jednocześnie na tyle komercyjnego że załapie to w mediach, w przeciwnym wypadku to moze byc tylko chwilowe zaistnienie, młodzi maja inne gwiazdy, a starzy którzy ja pamietają, na obecnym rynku się nie liczą

Domyślnie

Może i masz rację ale ... ci starzy mimo, że już głosu nie mają to i tak kupią tą płytę choćby przez sentyment. Chyba Zapendowska w którymś z wywiadów mówiła, że nie było w ostatnich latach drugiej takiej osobistości muzycznej jak Bartosiewicz i w pełni się pod tym podpisuję. Jeśli EB utrzyma klasę swoich tekstów to nawet jeśli nie trafi do wysublimowanego gustu współczesnych gimnazjalistów to i tak znajdzie swoich wiernych fanów. Mam nadzieję, że tak będzie.

Domyślnie

biorac pod uwage produkcje nowej plyty zony, to moze byc cos naprawde bardzo ok

Domyślnie

"Wodospady" mnie nie porwały, ale całą resztę słucham z ogromną przyjemnością. Oczywiście "Sen" rządzi, ale nie zapominajmy o anglojęzycznej płycie "Love", której mimo upływu lat nadal słucha się świetnie. Mam nadzieję, że nowa płyta będzie w stylu "Dziecka". Dobre, zróżnicowane kompozycje, ciepły wokal Edyty i porządni muzycy sesyjni.
    The pięćdziesiąt
    Chciałbym mieć kilka szkieł ostrych niczym kieł.

Domyślnie

Oby to nie były takie nowoczesne brzmienia jak u Kukulskiej
    I'm not normally a religious man, but if you're up there, save me, Superman!
    http://instagram.com/adrwoz

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów