Szukaj
Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!
Ciekawe zdjecia, plener i kosciol na tak, wesele jakos mi nie podchodzi, ale co ja sie znam
D300 S10-20 S30 1.4 N85 1.8 T17-50 2.8 N80-200 2.8
Zdjęcia Młodym się będą podobać. Wydaje mi się że wykorzystujesz w swojej pracy różne style: przygotowania i trochę Kościół to próba repoglamour, wesele to standard a plener to kopia "Błyskotliwych". Pewnie jest to wynik szkoleń odbytych u Nich lub Podpatrujesz mocno Ich prace. W bonusiku Mogłeś zamiast Młodego z butelką szampana wykorzystać tą beczułeczkę bimberku na zdjęciu nr. 7.
Joł.Jak dla mnie najlepsza 15(ma klimat) i bonus za pomysł i obróbkę.
Reszta hmmm.......trzyma poziom jednak poprzednie weselne były lepszejsze.
oj podpatrujesz pana Tkaczakopia "Błyskotliwych". Pewnie jest to wynik szkoleń odbytych u Nich lub Podpatrujesz mocno Ich prace...........ale to DOBRZE
.
pOZDRO.
......uczeń praktyki. D80.
To oni mnie podpatrują ,ale jakoś im nie wychodzi
zapraszam do komentowania![]()
no to chyba ,że takTo oni mnie podpatrują ,ale jakoś im nie wychodzi.
Chcąc lub nie ciągle podpatrujemy innych ,ja cały czas to robię i dalej mi nie wychodzi.
Pokaż więcej!!
......uczeń praktyki. D80.
Bardzo fajny miałeś kościół i wydaje mi się, że mogłeś rybkę tam lepiej wykorzystać. Przynajmniej ja nie lubię wykorzystywać jej symetrycznie. Wesele wygląda jakoś tak nijak. Za to podoba mi się plener, ale bez bonusa.![]()
OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.
To dziwne bo tą zabawę uważam u mnie za najbardziej udaną. Swietni goście których z przyjemnością sie fotografowałoNIesamowita zabawa!
Oby wiecej takich zabaw w przyszłości![]()
Byłeś i to widziałeś co działo się na zabawie ale na zdjęciach tych co pokazałeś tego nie widać. Musisz pokazać inne, pewnie tam tak jest jak mówisz.
Skontaktuj się z nami