Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Domyślnie Slubnie- kilka kadrów

Kasia-Adrian
    ps.
    Przygotowań praktycznie nie było wpadłem zaledwie na chwilkę przed wyjściem.
    1.

2.

3.

4

5.

6.

7

8

9

10

11

12

13

14

15

Bonus 
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Ciekawe zdjecia, plener i kosciol na tak, wesele jakos mi nie podchodzi, ale co ja sie znam
    D300 S10-20 S30 1.4 N85 1.8 T17-50 2.8 N80-200 2.8

Domyślnie

Zdjęcia Młodym się będą podobać. Wydaje mi się że wykorzystujesz w swojej pracy różne style: przygotowania i trochę Kościół to próba repoglamour, wesele to standard a plener to kopia "Błyskotliwych". Pewnie jest to wynik szkoleń odbytych u Nich lub Podpatrujesz mocno Ich prace. W bonusiku Mogłeś zamiast Młodego z butelką szampana wykorzystać tą beczułeczkę bimberku na zdjęciu nr. 7.

Domyślnie

Joł.Jak dla mnie najlepsza 15(ma klimat) i bonus za pomysł i obróbkę.
    Reszta hmmm.......trzyma poziom jednak poprzednie weselne były lepszejsze.
    kopia "Błyskotliwych". Pewnie jest to wynik szkoleń odbytych u Nich lub Podpatrujesz mocno Ich prace
    oj podpatrujesz pana Tkacza ...........ale to DOBRZE.
    pOZDRO.
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

To oni mnie podpatrują ,ale jakoś im nie wychodzi
    zapraszam do komentowania

Domyślnie

To oni mnie podpatrują ,ale jakoś im nie wychodzi
    no to chyba ,że tak.

Chcąc lub nie ciągle podpatrujemy innych ,ja cały czas to robię i dalej mi nie wychodzi.
    Pokaż więcej!!
    ......uczeń praktyki. D80.

Domyślnie

Bardzo fajny miałeś kościół i wydaje mi się, że mogłeś rybkę tam lepiej wykorzystać. Przynajmniej ja nie lubię wykorzystywać jej symetrycznie. Wesele wygląda jakoś tak nijak. Za to podoba mi się plener, ale bez bonusa.
    OMG, I have finally discovered what's wrong with my brain: On the left side, there is nothing right, and on the right side, there is nothing left.

Domyślnie

To dziwne bo tą zabawę uważam u mnie za najbardziej udaną. Swietni goście których z przyjemnością sie fotografowało NIesamowita zabawa!
    Oby wiecej takich zabaw w przyszłości

Domyślnie

Byłeś i to widziałeś co działo się na zabawie ale na zdjęciach tych co pokazałeś tego nie widać. Musisz pokazać inne, pewnie tam tak jest jak mówisz.

Uprawnienia umieszczania postów