Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 19 z 19

Wątek: baletowo ...

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez downunder Zobacz posta
    Na początek spróbuj jeszcze raz podejść do obróbki, naprawdę można znacznie więcej wycisnąć nawet z tych zaprezentowanych jpgów.
    fotki wywołane w PS-ie i zapisane do jpg - praktycznie prosto z puszki, posiedze nad nią troche i może da sie podratować.

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    Obejrzyj Stig'owy reportaż baletowy, i będziesz widział wszystko. Mnie zabrakło jakiejś sabiny (albo dwóch), którą byś dopalił tą balerinę.
    oglądałem - dobra robota, może kiedys ... jeszcze długa droga.
    Bo dopalić to trzeba umić a mi coś nie pojszlo - następne będa lepsze mam nadzieje :] ogarniam sb900 z softboxem 60x60 i parasolke z bl26

Ciekaw jestem czy moje grzebanie przyniosło jakis dobry efekt czy jeszcze bardziejje zrabałem - czekam na podpowiedzi :]

Ostatnio edytowane przez Rycerz ; 22-06-2010 o 13:29 Powód: połączyłem posty

Domyślnie

Obejrzyj Stig'owy reportaż baletowy, i będziesz widział wszystko. Mnie zabrakło jakiejś sabiny (albo dwóch), którą byś dopalił tą balerinę.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

i po obróbce jest znacznie lepiej

Jednak ja pozwole sobie zaprezentować moją wersje obróbki(która nie wszystkim spodoba się)..

N14-24/2.8 N70-200/2.8 N85/1.4 N50/1.8 Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez feuerwehrmann Zobacz posta
    i po obróbce jest znacznie lepiej

Jednak ja pozwole sobie zaprezentować moją wersje obróbki(która nie wszystkim spodoba się)..

[ciach]tu był obrazek[/ciach]
    ciekawe ale zupełnie inaczej to widze :]

Domyślnie

...bezlitosny ten Saldat, co?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez wĄs Zobacz posta
    ...bezlitosny ten Saldat, co?
    ... i dobrze :] czekałem na powtórke po przeróbce ale chyba się chłopina załamał bo nic nie pisze ;]

Domyślnie

Brak swialta to bylo pierwsze co udarzylo po odpaleniu tym fotek. A mogloby byc naprawde fajnie.
    Pozdrawiam

Oszczędny w słowach
    Miasto
    WARSZAWA/MIŃSK MAZOWIECKI

Domyślnie

ciekawy set, ładnie zrobiony

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez leny1980 Zobacz posta
    ciekawy set, ładnie zrobiony
    gracjas :]

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów