Szukaj
bardzo przyjemne kadry. Ale w sumie to jakoś bez konsekwencji popełnione.
pierwsze - świetne, ale dlaczego w PG rogu jest kawałek następnej gerbery?
drugie - znowu PG z czarną plamą jak na słońcu w maximum aktywności,
trzecie - hmm PG? dziwnie ucięta gerbera tam,
czwarte - jakby tak ostrość była na tych płatkach, ale jakby przenikała do rozmycia, to pięknie by zamykała kompozycję, tak kompozycja wycieka na mój post, bo jest poniżej
Generalnie próby fajne, tylko z drobnymi mankamentami. Kolorki bardzo ładne.
A i jeszcze jedno - zawsze mam zniechęcenie do ostentacyjnego obnoszenia się z autorstwem prac. Ale to tak tylko na marginesie.
Jeśli nachodzi mnie ochota by zrobić coś wielkiego, siadam chwilę w kącie i czekam aż mi przejdzie
co do kadrów się zgodzę bardzo ok , całosc podoba się
Tu zaskoczę Ciebie bo kadry były pod tym kątem przemyślane
Jedynie na pomarańczowej gerberze ta czarna luka jest mankamentem na który nie miałem sposobu(a konkretniej im więcej czasu poświęciłbym na "zapchanie dziury" tym szybciej straciłbym modelki do fotografowania z powodów niżej opisanych)
Kwiatki strasznie szybko więdły mimo, że wstawione do wody - po 30 minutach z róż nic nie zostało a chciałem je sfotografować :/ makabra jakaś - zdążyłem popełnić ok 15 ujęć i kwiatki już się nie nadawały...
Dobrze wiedzieć, że odbiór psują te "wcinające" się "sąsiadki" - następnym razem postaram się tego uniknąć.
Szkoda, że Sigma stroi dopiero bodajże od metra (lub 50cm w makro) na full zoomie i największa dziura to 5.4/5.6![]()
Skontaktuj się z nami