Close

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 23

Wątek: Pion i gora!

Exclamation Pion i gora!

No i wrocilem z porannego wypadu z Brylkiem........pogoda dosc interesujaca....choc chmury przykrywaly niebo przez wiekszosc czasu.....
    Zdjecie drugie to bonusowe zdjecie dla brylka......jego Ferrari 5.......

1.

2. Bonus i tylko bonus....

Domyślnie

Jedynka jest swietna, a na dwojce pierwszy plan jest swietny
    Ja państwu powiem, że ja pracuję cały czas, cały czas czegoś się uczę, bez przerwy.

Domyślnie

Ładny kadr na jedynce, choc światło Wam chyba nie dopisało ? Ciekawe barwy mimo wszystko.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Locter Zobacz posta
    Ładny kadr na jedynce, choc światło Wam chyba nie dopisało ? Ciekawe barwy mimo wszystko.
    Nie rozumiem gdzie na jedynce brakuje swiatla? Czy to ze nie ma tam mocnego slonca to zle.......swiatla bylo dosyc a to ze nie dawalo bezposrednio na gory nie dyskwalifikuje zdjecia moim zdaniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Nie rozumiem gdzie na jedynce brakuje swiatla? Czy to ze nie ma tam mocnego slonca to zle.......swiatla bylo dosyc a to ze nie dawalo bezposrednio na gory nie dyskwalifikuje zdjecia moim zdaniem
    Sam napisales ze chmury wam przykrywaly niebo przez wiekszosc czasu, na tym zdjeciu swiatla troche brakuje w moim odczuciu.

Domyślnie

Greg bonusik juz prawie wyladawał na tapete

Domyślnie

1 jest kapitalna! Nic bym absolutnie nie zmienial. GR.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

świetna jakość tych zdjęć a jedynka rozwala, analog, piękne przejścia, tonacja, kolory, - dla mnie rewelka

Domyślnie

a mnie się 2 podoba...;p
    tak poważnie to takie jak 1 chciałbym sam zrobić

Domyślnie

Jedynkę masz Grzegorz zaje....ą .
    Lustro igła wprowadza do kadru wielki spokój, a niebo wraz z odbiciem dodaje fajnej dynamiki. Świetnie to razem współgra. Kolorkowo i technicznie ekstraklasa .
    Bardzo mi się podoba .

Strona 1 z 3 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów