Close

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 34

Domyślnie

To zróbcie sobie ten test http://area.autodesk.com/fakeorfoto/challenge/

Mój wynik 9/12.
    Ostatnio edytowane przez velaskez ; 15-06-2010 o 22:47
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Radiosity, caustic i inna cuda ze swiatlem i cieniami, mocap, realistyczne tekstury, particle, animacja tkanin, wlosow, a oczy... oczy martwe tak samo jak 15 lat temu, kiedy sie w 3D bawilem...

Cytat Zamieszczone przez freefly Zobacz posta
    Szybkość renderowanie to przede wszystkim procesor i pamięć. Karta graficzna przyspiesza samo modelowanie obiektów 3D np. w 3ds max.
    A po to powstalo CUDA, zeby wlasnie rendering tez przyspieszyc.

Cytat Zamieszczone przez Obi Zobacz posta
    Polecam obejrzeć Metropię
    Metropia to chyba najgorszy przyklad jesli chodzi o prezentacje realizmu w animacji.
    Ostatnio edytowane przez stig ; 15-06-2010 o 23:00
    D3s, D3, D800 | 14-24, 24-70, 70-200 VR2, S 35/1.4, N 50/1.4D, S 85/1.4, T 90Di, PC28 | SB910, SU800, PIXEL KING | Man 055 ProB + 410 | LowePro 650, Tamrac exp 8x
    www.SALDAT.pl

Domyślnie

To jest dosyć sławny obrazek, i w sumie to rejestracja tylko wszystko sypnęła...

Z resztą, daleko szukać. A ten film w którym widać jak się robi całe sceny do seriali? Przecież to też grafika komputerowa.
    "Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez velaskez Zobacz posta
    To zróbcie sobie ten test http://area.autodesk.com/fakeorfoto/challenge/

Mój wynik 9/12.
    Jesteś moim idolem... ja miałem tylko 8/12 correct
    Podpis niezgodny z zapisami regulaminu.

Domyślnie

To tylko przez to, że dosyć długo mam do czynienia z 3Ds Maxem Idolem to mógłbym być jakbym miał 12/12

Domyślnie

a ja z 3d nie mam nic wspolnego a mialem 10/12

Domyślnie

ja miałem full

Uploaded with ImageShack.us
    Nie mamy skrzydeł by lata, a mimo tego to nasz cel...

Domyślnie

Mnie rozwalił ten model: Bismarck.
    D300 + N 18-55mm VR + N 35/1.8 G + S 18-200 DC OS HSM + H MC 44m-4 58/2 + N SB-700 + N Di466

Domyślnie

No to jesteś moim idolem

Domyślnie

8/4 na plus...

Strona 2 z 4 PierwszyPierwszy 1234 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów