Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 18

Domyślnie Aljona + film by [ Hanibal ]

Witam.

Aljone juz kiedys pokazywałem jako wstep do sesji...

wkoncu pogoda ogolnie dopisała, wspolny wolny czas rownież wiec udało nam sie wybrac na sesje...
    Aljona chciała cos podobnego do Lesnej sesji Finch...
    ale wybralismy na te zdjecia inna miejscowke...

zreszta ogladniecie wyniki.... to porownacie i mam nadzieje napiszecie wiele komentów.

oczywiscie Film.... mam nadzieje ze rowniez i on przypadnie Wam do gustu...
    znajdziecie go jak zwykle tu:
    http://www.youtube.com/watch?v=f32_tuxPXMc

Aljona ma 29 lat... i jest to jej pierwszy raz przed obiektywem...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

nie bede zakladal drugiego setu wiec teraz CZB

9b.

10b.

11b.

12b.

13b.
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Taki mały offtop... niestety niektóre nowe filmiki się na iPadzie nie ładują (włączając powyższy). Większość jest jednak widoczna - pewnie odpowiadająca HTML5 lub właściwemu kodekowi. Jest np. Ewelina czy Gemma. Może to warto wiedzieć z waszego punktu widzenia - prawdopodobnie zmiana niewielka gdzieś, a zawsze jakiś tam procent więcej osób obejrzy.
    Fajny materiał wideo jak zwykle, tutaj najlepiej chyba 9 i 12, tam w zielonym sweterku i szerszym kadrze coś fajnego też mi się w oczy rzuciło. A i to medytacyjne też interesująco wyglądało.

Domyślnie

Bardzo fajny motyw z tym filmem, miło się go ogląda. Modelka tez fajna (ala.... Alicja Bachleda Curuś )
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Znowu dobry klimat, dobre zdjęcia. 3 i 7 zdecydowanie najlepsze, 8 w sumie też
    6 nie za bardzo mi leży - smutna mina, trochę ciemno.
    Bardzo ładna dziewczyna.
    N

Domyślnie

Znowu dobry set. Naturalny, na wysokim poziomie.
    Szczególnie podobają mi się te w wodzie.
    Na minus tylko 11b - zdjęcie przyjemne ale modelka trochę ginie w tle.
    a n a l o g o w i o r t o d o k s i . p l

Domyślnie

jak rzadko mi się podobają Twoje sety w całości, tak ten podoba mi się w całej rozciągłości

1,2 strasznie uwodzicielskie, no na mnie działa
    4 zupełnie inna, ale też niesamowita, zrobione standardowo już 70-200?

Domyślnie

Bardzo ładnie, filmy są świetne i wielkie podziękowania dla hanibala, że pokazuje jak pracuje.

Ja mam pytanie czy dobrze widziałem, że używałeś srebrnej powłoki blendy do odbić?
    D200 plus graty...

Domyślnie

Świetna sesja, bardzo ciekawa modelka, fantastyczna miejscówka (tego Ci niezmiennie zazdroszczę )
    Jedyne, do czego się mogę przyczepić to obróbka twarzy na 8, ale oglądam zdjęcia na laptopie, więc mogę się mylić, w domu zerknę jeszcze raz.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

bardzo fajna sesja, jak ty to mówisz pozamiatane
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

uzywam i srebrnej i zlotej i dyfuzora... i czesto rowneiz białej .. to wszystko w zaleznosci co chce osiagnac...
    co do usmiechu.. to hmmm wiesz jakos znow mi nie podeszly usmiechniete zdjecia

remik.... to ty zamiatasz... a ja robie drewniane zdjecia...i gnioty do potegi pierwszej...
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów