Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 20

Wątek: my wife

Domyślnie my wife

Witam.
    Jedno tylko pod Waszą krytykę ...

Domyślnie

cos chyba nieostro wyszło i minka jakby nie za bardzo wiedziała czy jesteś pewien co robisz :P
    Nikon

Domyślnie

do kosza.... nie krzywdź tym zdjęciem swojej zony
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Niestety nie widzę niczyjej krzywdy mnie się podoba, bardzo fajna kolorystyka i do tego bardzo fajny motyw w tle. Bardzo dobre zdjęcie.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mek Zobacz posta
    Niestety nie widzę niczyjej krzywdy mnie się podoba, bardzo fajna kolorystyka i do tego bardzo fajny motyw w tle. Bardzo dobre zdjęcie.
    jeżeli nieostry kadr z czarnym rozmazem w tle jest dla Ciebie dobry to mamy inne pojęcie o dobrej fotografii
    co to za aureola naokoło głowy?
    co to za nieładne cienie na ustach i na szyi?
    uważaj z kontrastem przy obróbce bo właśnie wtedy wychodzą Ci takie plamy w tle
    odrobina retuszu też byłaby wskazana

jeśli można to to jest moja interpretacja zrobiona prościutkim darmowym softem faststone
    Ostatnio edytowane przez cheyenne ; 16-06-2010 o 13:28

Domyślnie

Dla mnie to Ty nie masz pojęcia o fotografii, pozdrawiam.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mek Zobacz posta
    Dla mnie to Ty nie masz pojęcia o fotografii, pozdrawiam.
    oj, nieładnie tak wyzywać kolegów że nie umieją robić zdjęć......

wystarczy przeglądnąć 2 strony zdjęć na forum, aby sklasyfikować w/w do kosza.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta

wystarczy przeglądnąć 2 strony zdjęć na forum, aby sklasyfikować w/w do kosza.
    Dwie strony to stanowczo za mało, zgodziłbym się gdybyś powiedział chociaż ze cztery... A tak poważnie, to czy przypadkiem zanadto nie ograniczasz własnych horyzontów? Forum to tylko forum...

Do kolegi cheyenne, to co napisałem po Twoim adresem potraktuj proszę z dużym dystansem, ot taka sobie przepychanka Pozdrawiam kolegów

Domyślnie

fajnie, że się dobrze bawicie ;p

to dwa tak na pożarcie

2.
    3.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów