Szukaj
Mocne i ostre światło ale jezioro zielone jak zawsze![]()
Zdaję sobie sprawę z mało ambitnego, pocztówkowego charakteru zdjęć ale może ktoś jeszcze coś by ciekawego napisał
Ze spraw lokalizacyjnych![]()
Trasa z pośredniej stacji na Łomnicę (Skalnata Chata*) [1] poprzez Rakuską Czubę [2][3][4] do Chaty Przy Zielonym Plesie [5][6].
*Shronisko poniżej stacji pośredniej nie pokazane na zdjęciach![]()
Z minusow to widac ostre slonce i lekkie zamglenie na zdjeciach, pora moglaby byc troche pozniejsza. ( Tylko jak ja bym robil te foty, to tez bym pewnie mial na uwadze zeby nie wracac po ciemku ze szlaku).
A z plusow to bardzo mi sie podoba 2, 3 i 4. Fajnie skadrowane gorskie zdjecia. A co do 4 to mam nawet odczucia w stylu "ale byloby ekstra isc sobie teraz tym szlakiem"...jeszcze tylko miesiac do urlopu.
Podsumowujac: 2,3,4 bardzo ladne jak dla mnie.
Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
Pozdrawiam, Krzysiek.
Grzybu, po pierwsze niech Cię kaczki podepczą! Idę się pakować i w góry!
A tak na poważnie, to przeszkadza mi ta winietka. Nie wiem czy to Twój zamierzony efekt. Generalnie piękne widoki, od których ciężko wzrok oderwać.
Pozdrawiam
Jacek
"Skądkolwiek wieje wiatr, zawsze ma zapach Tatr"
Bardzo ladna seria. Pomimo neilatwych warunkow, poradziles sobie swietnie. Podoba mi sie sposob obrobki, ta winietka mz pasuje.
Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com
Foty udane pomimo ostrego światła, mnie również ciągnie w góry.
Skontaktuj się z nami