Piękna modelina, ale do obróbki to bym jeszcze raz podszedł.
Szukaj
Piękna modelina, ale do obróbki to bym jeszcze raz podszedł.
Mam nadzieję, że lepiej niż na starcie...
D90 | N35 1.8 G | N70-300 VR | SB-900 |
i jeszcze jedno...
No. I jest znacznie lepiej! Może lekko kontrast i saturację bym podciągnął...ale to już moje osobiste preferencje.
Duuużo lepiej.
Ostatnio edytowane przez Anja_G ; 15-06-2010 o 23:19 Powód: pis.
"Am Anfang schaute ich mich um, konnte aber den Wagen, von dem ich träumte, nicht finden. Also beschloss ich, ihn mir selber zu bauen." F.Porsche
Ja się boję nasyconychi w sumie nie bardzo lubię, to również u mnie może pójść w złą stronę. Muszę się z pewnymi tematami zapoznać i oswoić
Taki ciasny, a może za ciasny
Jurku, drugie podejście do obróbki zdecydowanie lepsze, ba, mnie się bardzo podoba! Kadrowo 3, zaraz za nią 2. Ostatnie (tj. 4) (polecam numerować prace - będzie łatwiej oceniać
) też niczego sobie, jednak trochę przestrzeni bym dodał. Jeśli chodzi o barwy, moim zdaniem jest bardzo naturalnie, bez "przegięć", fajnie. Najbardziej podoba mi się tonacja 4. To tak moim kompletnie amatorskim okiem oczywiście!
PS. Oj widzę, że będziemy mięli "kilka" podobnych ujęć![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
zdecydowanie 2 wersja![]()
D70s, kilka słoików i chęci do nauki
Świetnie, że poprawiłeś jedynkę. Ma teraz bardzo ładne kolory i nic więcej jej nie trzeba. To jest wyśmienity portret i na pewno się dziewczynie spodoba. Pozostałe kadry są niestety złe. Tak się nie tnie zdjęć, bo wyglądają one jakby to sama głowa z kawałkiem szyi była odcięta i gdzieś postawiona. Do tego taka kompozycja przenosi ciężar za bardzo w dół. Oczy w środku kadru to najczęściej fatalny pomysł.
2 wersja,
śliczna modelka
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Skontaktuj się z nami