Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Organy farne

Domyślnie Organy farne

Organy w kościele farnym w Poznaniu. Kadr dość klasyczny, ale będę wdzięczny za konstruktywne uwagi

Ostatnio edytowane przez snakemaycry ; 13-06-2010 o 17:28

Domyślnie

Coz tu napisac. Mz bardzo dobry kadr pozwolil wyeksponowac temat zdjecia. Bardzo ladnie pokazane.
    Con otro aire... | de noventa | FM2N | Yashica 35 GX | http://malasana.blogspot.com

Domyślnie

Kompozycja symetryczna jest o tyle trudna iż wymaga "idealnej" symetrii, zdjęcie ładne, kolorki ok, ale tej idealności mi brakło. Nie sprawdzałem z linijką ale wydaje mi się że krok w prawo by nie zaszkodził. Zdjęcie jest jeszcze do uratowania: wyprostować i poprawić perspektywę zawsze można i zdjęcie będzie się dużo lepiej prezentowało.
    Ostatnio edytowane przez tatusiek ; 14-06-2010 o 08:36 Powód: polska mowa nie być trudna:)
    Pozdrawiam:
    tatusiek

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez malasana Zobacz posta
    Coz tu napisac. Mz bardzo dobry kadr pozwolil wyeksponowac temat zdjecia. Bardzo ladnie pokazane.
    Dzięki

Cytat Zamieszczone przez tatusiek Zobacz posta
    Kompozycja symetryczna jest o tyle trudna iż wymaga "idealnej" symetrii, zdjęcie ładne, kolorki ok, ale tej idealności mi brakło. Nie sprawdzałem z linijką ale wydaje mi się że krok w prawo by nie zaszkodził. Zdjęcie jest jeszcze do uratowania: wyprostować i poprawić perspektywę zawsze można i zdjęcie będzie się dużo lepiej prezentowało.
    Tak, właśnie po zapostowaniu tego zauważyłem że jest jeszcze krzywo. Postaram się dzisiaj lub jutro jeszcze do tego usiąść i trochę wyprostować.

Domyślnie

Ja bym widział to ciut ciaśniej.
    I troszkę bardziej panoramicznie.
    Ale ogólnie, na plus.
    Z pozdrowieniami,
    Ink.
    Instagram

Uprawnienia umieszczania postów