Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie CSIO Sopot 2010 - moja wersja

Widziałem, że jest już reportaż o tym tytule, ale kolega nastawił się na dziewczyny, ja dla odmiany pokażę konie

1

2

3

4

5

6

Gaduła Awatar NBA
    Miasto
    Jarocin, Wielkopolska

Domyślnie

2 i 5 sympatyczne, ale chyba bym z deka rozjaśnił, nawet kosztem tego ciężkiego nieba...

woda
    Gość

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez jacekz40 Zobacz posta
    Hmmmm aż tak źle wyszło?
    Wcale nie. Wyszło więcej niż dobrze. Z małym ale. Mam wrażenie, że dośc intensywnie wyciagałeś z cienia przez co zdjęcia tracą na naturalności i zaczynają brzydko pachnąć jakimś hdr-owym softem. To psuje ostateczny efekt. Same kadry zaś są naprawdę bardzo dobre moim zdaniem. Szczerze gratuluję.

Domyślnie

NBA rozjaśniałem wszystkie z powodów opisanych niżej

Cytat Zamieszczone przez woda Zobacz posta
    Wcale nie. Wyszło więcej niż dobrze. Z małym ale. Mam wrażenie, że dośc intensywnie wyciagałeś z cienia przez co zdjęcia tracą na naturalności i zaczynają brzydko pachnąć jakimś hdr-owym softem. To psuje ostateczny efekt. Same kadry zaś są naprawdę bardzo dobre moim zdaniem. Szczerze gratuluję.
    woda obróbka niestety musiała być bardziej agresywna z prostej przyczyny....pogoda Tego dnia (sobota) gdy dojechałem na zawody zachmurzyło się totalnie (brak dobrego światła) a później zaczął padać deszcz. Złośliwość aury bo gdy jeszcze byłem w drodze do Sopotu świeciło słońce i piękne chmurki na niebie.
    Ostatnio edytowane przez jacekz40 ; 17-06-2010 o 02:15

Uprawnienia umieszczania postów