Szukaj
www.bartoszsklodowski.pl
D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600
Cześć
No to walę pierwszy.
Oświetlenie bardzo mi się podoba. Sympatyczne fotki ale na 1 ręka jakoś tak niefortunnie się ułożyła. Wygląda jakby była złamana.
tak światełko przyjemne
na 2 poucinałeś pani wszystkie palce
nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5
za ostro wybielone zęby![]()
Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600
jakoś tylko 1 się podoba
“When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant
Welcome back. Niestety popieranie się ręką skutkuje właśnie takimi kwiatkami. Po pierwsze triceps wychodzi gigantyczny, do drugie przegięcie w łokciu jak na 1 może się zdarzyć i już w ogóle wygląda to wtedy tragicznie. Poradziłbym poszukać na sieci, czy może w jakichś publikacjach "klasycznych" póz. Ludzie już przez stulecia sprawdzili, w jakich pozycjach ciało prezentuje się najlepiej. U kobiet zwykle będą to łagodne linie, łuki, bez nagłych załamań i zwrotów akcji. Cięcia stóp, dłoni - nie, to raczej się nie będzie podobać. Na trójce jeden ząbek wyszedł jaśniej niż pozostałe - trochę to przeszkadza. Biel chyba trochę zbyt intensywna (kontrast). Kadr taki sobie, a błyszczące kolczyki nie ułatwiają odbioru. Najlepsza 1, z tym że grymas modelki też niezbyt ciekawy.
jak dla mnie najlepsza 3 no ale zbyt mocna biel na ząbkach... a na 1 śmiesznie wygląda ta ręka w łokciu![]()
Tomek
Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty
Pierwsze fajne, pozostałe dwa kosz mz.
Szary, cichy człowiek.
Oprócz tego co napisali poprzednicy dodam od siebie, że na jedynce i dwójce straszne rzeczy porobiły się z tłem - pomarszczone i pozaginane, do tego brzydko oświetlone.
Skontaktuj się z nami