Close

Pokaż wyniki od 1 do 10 z 10

Wątek: mały come back

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie mały come back

Witam wszystkich

Po dłuższej przerwie postanowiłem wstawić coś na forum. Jak zawsze mam nadzieję na krytykę, byle taką, która umożliwi mi zrozumienie i poprawienie moich zapewne karygodnych błędów

1.

2.

3.

walcie śmiało

pozdrawiam
    www.bartoszsklodowski.pl
    D300 + MB-D10 | D70s | T 12-24/4 | S 15-50/2.8 | N 50/1.4 | N 85/1.8 | N 70-200/2.8 VR | S 150/2.8 | SB600

Oszczędny w słowach
    Miasto
    okolice Iławy

Domyślnie

Cześć
    No to walę pierwszy.
    Oświetlenie bardzo mi się podoba. Sympatyczne fotki ale na 1 ręka jakoś tak niefortunnie się ułożyła. Wygląda jakby była złamana.

Domyślnie

tak światełko przyjemne
    na 2 poucinałeś pani wszystkie palce
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Oszczędny w słowach Awatar M@rian
    Miasto
    Chełm Śląski

Domyślnie

za ostro wybielone zęby
    Nikon D90, N 50mm 1.8 D, N 55-300, T 28-75, T 70-200, SB600

Domyślnie

jakoś tylko 1 się podoba
    “When you photograph people in color, you photograph their clothes. But when you photograph people in black and white, you photograph their souls” Ted Grant

Domyślnie

Welcome back. Niestety popieranie się ręką skutkuje właśnie takimi kwiatkami. Po pierwsze triceps wychodzi gigantyczny, do drugie przegięcie w łokciu jak na 1 może się zdarzyć i już w ogóle wygląda to wtedy tragicznie. Poradziłbym poszukać na sieci, czy może w jakichś publikacjach "klasycznych" póz. Ludzie już przez stulecia sprawdzili, w jakich pozycjach ciało prezentuje się najlepiej. U kobiet zwykle będą to łagodne linie, łuki, bez nagłych załamań i zwrotów akcji. Cięcia stóp, dłoni - nie, to raczej się nie będzie podobać. Na trójce jeden ząbek wyszedł jaśniej niż pozostałe - trochę to przeszkadza. Biel chyba trochę zbyt intensywna (kontrast). Kadr taki sobie, a błyszczące kolczyki nie ułatwiają odbioru. Najlepsza 1, z tym że grymas modelki też niezbyt ciekawy.

Domyślnie

jak dla mnie najlepsza 3 no ale zbyt mocna biel na ząbkach... a na 1 śmiesznie wygląda ta ręka w łokciu
    Tomek
    Nikon DXX + szkiełko+ drugie szkiełko + trzecie... świtełko i jakieś tam klamoty

Domyślnie

Pierwsze fajne, pozostałe dwa kosz mz.
    Szary, cichy człowiek.

Domyślnie

odchudź modelkom rączki
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Oprócz tego co napisali poprzednicy dodam od siebie, że na jedynce i dwójce straszne rzeczy porobiły się z tłem - pomarszczone i pozaginane, do tego brzydko oświetlone.

Uprawnienia umieszczania postów