Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post
    Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie Pierwszy raz Izy

Witam
    oddaję parę zdjęć Izy - jej pierwszy raz przed aparatem a mój pierwszy raz z softboxem

liczę na cenne porady...

Ostatnio edytowane przez Ludu ; 12-06-2010 o 17:29 Powód: ehh ten imageshock nie ten link wkleilem :(

Domyślnie

Spróbuj jeszcze raz wrzucić bo tylko jedynka się wyświetla. Będzie całość to ocenimy
    Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

wiem wiem nie ten link wkleiłem coś sie na image pozmieniało chyba nie wiem ale już jest ok

Domyślnie

Wyswietla sie wszystko ....... ale nie wiem czy to dobrze ..... wiecej nie moge napisac - nie_domowy_i_nie_skalibrowany_monitor

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Strus Zobacz posta
    Wyswietla sie wszystko ....... ale nie wiem czy to dobrze ..... wiecej nie moge napisac - nie_domowy_i_nie_skalibrowany_monitor
    Na domowym i nieskalibrowanym mam chyba to samo.
    Czyli wstrzymam się z oceną kolorów, ale... na mój gust nie wygląda to dobrze.

Co do sesji... taaaaaaak. Pierwsze koty za płoty! Ot takie pstrykanki testowe, wygłupy - tak to wygląda. Kojarzy mi się z robieniem zdjęć kompaktem, czy komórką, jednej pannie przez drugą pannę, gdzieś w domu, na prywatce, w szkole, kiblu itp. Bez pomysłu, tylko by coś tam utrwalić, pokazać minę, język, kolorowe korale, kolczyk w sutku czy goły tyłek (samocenzura).

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Częstochowa

Domyślnie

ok więc co poprawić powiedzcie poza kolorami ok fakt trochę duży kontrast (w sumie w aparacie podkręciłem :/) ale ok co i jak porpawić będę wdzieczny za rady

Uprawnienia umieszczania postów