Szukaj
Ostatnio edytowane przez Patryk Olczyk ; 12-06-2010 o 16:15 Powód: Dodanie więcej zdjęć.
Jak dla mnie bardzo spoko. Można by jeszcze bardziej przyciemnić tło, ale i tak jest dobrze. Pokaż więcej, mnie się często zdarza, że moje ulubione ujęcie nie podoba się wszystkim tak, jak inne.
na ostatnim trochę za dużo lampy, pierwsze dwa mogą się podobać, ale rzeczywiście, można jeszcze trochę z obróbką powalczyć
Na jedynce fajne światło i kadr, szkoda że nie można tego powiedzieć o pozostałych.
D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
Góry i inne
Nie wiem, jakie masz słoiki, ale spłyciłbym GO, albo jak masz lampę to pobawiłbym się w motion blura i lampka na tylną kurtynę, choć jak robiłem kiedyś fuji s9500 to nie miałem tam takiego terminu i szło na pierwszą, ale zamrażało. Po prostu brak mi tu jakiś dodatków, kurzu etc, no chyba że bikerzy potrafili zrobić nieco lepsze triki, a się nie pochwalili :P Zdjęcia są poprawne ze wskazaniem na nr. 1. A i wejdź kiedyś do dziury i pokombinuj od dołu - lampa się przyda.
mnie sie natomiast w ogóle nie podoba takie bezposrednie doswietlanie lampą. wydaje mi sie że jak bys użył stałki jasnej i podkrecil ISO, to efekt byłby o niebo lepszy, a tak wyglada mi to na amatorszczyzne
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
Gregzorba spróbuj ze stałką i pokaż , to porównamy . moim zdaniem takie są lepsze tym bardziej, ze mam tylko kit i 70-300mm .
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
tylko 1 przyzwoita,widać akcję,dobry kadr i ładnie oświetlone,reszta zdjęć nie bardzo.
De siedem set.
Zbieram kase na 35 mm ale lampe dalej bede uzywal
"GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
~ JA
Skontaktuj się z nami