Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Domyślnie Freeride-Trupi Las :)

Ostatnio fotografowałem kolegów, którzy trudzą się skakaniem na rowerach. Pierwszy raz używałem lampy zewnętrznej w takim celu. Te ujęcia najbardziej mi się podobają Proszę o opinię
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    Ostatnio edytowane przez Patryk Olczyk ; 12-06-2010 o 16:15 Powód: Dodanie więcej zdjęć.

Domyślnie

Jak dla mnie bardzo spoko. Można by jeszcze bardziej przyciemnić tło, ale i tak jest dobrze. Pokaż więcej, mnie się często zdarza, że moje ulubione ujęcie nie podoba się wszystkim tak, jak inne.

Domyślnie

na ostatnim trochę za dużo lampy, pierwsze dwa mogą się podobać, ale rzeczywiście, można jeszcze trochę z obróbką powalczyć

Domyślnie

Na jedynce fajne światło i kadr, szkoda że nie można tego powiedzieć o pozostałych.
    D90 | 10-20 16-85 18-70 | SB-28 | Olympus XA2 Smiena Symbol
    Góry i inne

Domyślnie

Nie wiem, jakie masz słoiki, ale spłyciłbym GO, albo jak masz lampę to pobawiłbym się w motion blura i lampka na tylną kurtynę, choć jak robiłem kiedyś fuji s9500 to nie miałem tam takiego terminu i szło na pierwszą, ale zamrażało. Po prostu brak mi tu jakiś dodatków, kurzu etc, no chyba że bikerzy potrafili zrobić nieco lepsze triki, a się nie pochwalili :P Zdjęcia są poprawne ze wskazaniem na nr. 1. A i wejdź kiedyś do dziury i pokombinuj od dołu - lampa się przyda.

Domyślnie

mnie sie natomiast w ogóle nie podoba takie bezposrednie doswietlanie lampą. wydaje mi sie że jak bys użył stałki jasnej i podkrecil ISO, to efekt byłby o niebo lepszy, a tak wyglada mi to na amatorszczyzne
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Gregzorba spróbuj ze stałką i pokaż , to porównamy . moim zdaniem takie są lepsze tym bardziej, ze mam tylko kit i 70-300mm .
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Beskid Śląski

Domyślnie

tylko 1 przyzwoita,widać akcję,dobry kadr i ładnie oświetlone,reszta zdjęć nie bardzo.
    De siedem set.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez patrykolczyk Zobacz posta
    moim zdaniem takie są lepsze tym bardziej, ze mam tylko kit i 70-300mm .
    to wymień kita na stałkę 50mm
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Zbieram kase na 35 mm ale lampe dalej bede uzywal
    "GŁASKANIEM NIC SIĘ NIE NAUCZĘ - pokrytykuj mnie nieco"
    ~ JA

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów