Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 14

Wątek: Fotel Prezesa

Domyślnie Fotel Prezesa

Jak zwykle proszę o uwagi i porady.Pozdrawiam

Domyślnie

To raczej ławka.

Pozdr.
    Nikon System

Domyślnie

Jest naprawdę ladnie mz... a na pewno lepiej, jesli spojrzec na kompozycje i temat głowny Ale do rzeczy...
    Osobiscie widzialbym to tak: konieczne ciecie z lewej (ten lasek nic nie wnosi do kadru - wrecz przeciwnie - odciaga wzrok, niepotrzebnie). Z niebem bym jeszcze "powalczyl", moze lekko przyciemnil, dorzucil kontrastu - fajnie sie na nim dzieje, ale trzeba by to troszke wyeksponowac
    Podoba mi sie odbicie chmur w wodzie, sam "fotel" tez jest swietny!

P.S. Mz idziesz w dobrym kierunku
    www.hubertleszczynski.com
    --------------------------------------
    F_A_C_E_B_O_O_K

Domyślnie

Marianie a gdybyś tę fotkę trochę ocieplił, bardziej wyciagnął tył, odjał niebieskości z wody, i toszeczkę skontrastował samo odbicie szczególnie tylne plany czyli poszedł w takim kierunku ?

http://img641.imageshack.us/img641/7932/anigifvvg.gif

Domyślnie

Hoobie i harb dziękuję za cenne porady i propozycje innego obrobienia zdjęcia, jak już mówiłem z obróbką u mnie bardzo słabo staram się w pierwszej kolejności w miarę opanować odpowiednie kadrowanie, bardzo lubię szwendać się po polach, lasach ale jak przychodzi do obróbki to cały czar pryska . Wiem że w końcu muszę jakieś podstawowe tematy dotyczące obróbki opanować.
    Pozdrawiam

Domyślnie

Tak jak chlopaki wspomnialy.......zdjecie z potencjalem ale obrobki mu tzreba!

Domyślnie

Kadrowo jak dla mnie jest ok i ogolnie ladny widoczek, podoba sie...a co do obrobki to sklaniam sie w kierunku ktory zaproponowal harb.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Dobrze prawi Harb jakiego programu używasz do obróbki ?
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Dobrze prawi Harb jakiego programu używasz do obróbki ?
    Głównie to Paint Shop Pro i trochę w PS ale wykorzystuję głownie auto.Pozdrawiam

Domyślnie

To zdecydowanie polecam Capture NX2 + Color Efex Pro, jak się go trochę pozna to w zupełności wystarczy
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów