Close

Pokaż wyniki od 1 do 7 z 7

Wątek: "Rdzawa sesja"

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie "Rdzawa sesja"

Bardzo proszę o wszelkie uwagi i komentarze. Oczywiście pozytywne i negatywne, szczególnie jestem ciekaw co sądzicie o takiej obróbce?

1.

2.

3.

4.

D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

conik
    Gość

Domyślnie

skreslam weglowke z miejsc na jakiekolwiek zdjecia

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    skreslam weglowke z miejsc na jakiekolwiek zdjecia
    ...ale, o co chodzi...?
    D700, N50/1.4 </br>
    <a href="https://www.facebook.com/bernardbaniafotografia"></a> <--- BERNARD BANIA - FOTOGRAFIA

conik
    Gość

Domyślnie

takie tam moje fanaberie....po prostu gdzie sie nie obejze tam ktos pokazuje zdjecia zrobione na weglowce...
    zas co do zdjec...kilka razy wchodzilem zeby sie utwierdzic w przekonaniu ze moge napisac to samo co przy okazji poprzednich.
    1. ok....pozostale
    2. albo tlo jest albo go niema...
    3. niby poprawny kadr ale wewnetrzna strona uda modelki i to cos....chyba but...skos nie wiem czemu tu mi tez jakos nie podchodzi
    4. to samo co 2...+skadrowane do portretu moze by sie obronilo

suma sumarum pierwsze bym zostawil pozostale do kosza
    obrobka najbardziej widoczna na 1 imo ok aczkolwiek porzucilbym NIK i popracowalbym nad proba wywolywania rawow samodzielnie
    raz ze wieksza frajda dwa nie do podrobienia
    Ostatnio edytowane przez conik ; 10-06-2010 o 18:24

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez conik Zobacz posta
    takie tam moje fanaberie....po prostu gdzie sie nie obejze tam ktos pokazuje zdjecia zrobione na weglowce...
    zas co do zdjec...kilka razy wchodzilem zeby sie utwierdzic w przekonaniu ze moge napisac to samo co przy okazji poprzednich.
    1. ok....pozostale
    2. albo tlo jest albo go niema...
    3. niby poprawny kadr ale wewnetrzna strona uda modelki i to cos....chyba but...skos nie wiem czemu tu mi tez jakos nie podchodzi
    4. to samo co 2...+skadrowane do portretu moze by sie obronilo

suma sumarum pierwsze bym zostawil pozostale do kosza
    obrobka najbardziej widoczna na 1 imo ok aczkolwiek porzucilbym NIK i popracowalbym nad proba wywolywania rawow samodzielnie
    raz ze wieksza frajda dwa nie do podrobienia
    No, chyba wreszcie zacząłeś traktować nieco poważniej moją zabawę aparatem Dzięki Konrad za konkretne wskazówki, postawię Ci a niedzielę bezalkoholowe Jeżeli chodzi o tło to jednak chyba nie obejdzie się bez zakupu monitora, wiesz o czym piszę...
    D700, N50/1.4 </br>

conik
    Gość

Domyślnie

e tam...nie znam sie...tak se tylko gadam

Domyślnie

mnie sie tam 1 bardzo podoba pozostałe mniej
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Uprawnienia umieszczania postów