Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Justyna

Domyślnie Justyna

Witam.

Jestem swiezy na forum, chcialbym sie przywitac.
    Od pewnego czasu ucze sie fotografowac ludzi, kobiety, dzieci, moja narzeczona...
    Bede wdzieczny za konstruktywna krytyke, sugestie co nalezaloby zmienic, co jest ok itp
    Z gory dziekuje, pozdrawiam!

Sonnar 200 2.8

Domyślnie

ładne światło i dialog kamienia z drewniana beczką, ładnie i naturalnie to wyszło ale modelka strasznie zblazowana, o ile jest dobrze oświetlona, to przeszkadzają rajstopy na kolanach, moze lepiej albi grubsze alebo w cielistym kolorze moze troche ciemniejsze, rudy kolor włosów ożywia zdjęcie ale z drugiej strony mógłby byc nieco żywszy - az prosi się o bardziej dynamiczną pozę, może rozwiane włosy a twarz 3/4 albo profil z podniesiona brodą...
    własne dziewczyny fotografuje sie najlepiej bo wiele wybaczają tez tak robie i nie moge się odzwyczaic
    ożyw pozę i będzie ok - nawet z tymi samymi ustawieniami, a włosy rozwiej suszarą będzie extra
    p.s popraw trochę kolor skóry bo wpada lekko we fiolety

Domyślnie

mina modelki mówi jedno: "czy może już skończyć robić mi te zdjęcia?"
    Mamiya + Sony

Domyślnie

Dziekuje za komantarze. No to byla mroczna sesja, w ponurym zamczysku-bez usmiechu Niemniej dwa, z tego widze sa- Justyna nie wytrzymala... Wrzuce jakos na dniach, pozdrawiam

Domyślnie

Kuzynka Rodziny Adamsów?
    Zbyt mrocznie i ponuro w kolorystyce i ortografii
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

My od Nosferatu
    Nie mam tu polskich znakow, a dyktanda to tylko zle wspomniania z dziecinstwa

To moze cos takiego:
    bardziej cukierkowo

Domyślnie

nie cukierkowo tylko albumowo

Co do 1, to ułożenie rąk i mimika modelki najbardziej kojarzy mi się z tym że..., powiedzmy iż przenosi się do nirvany .
    Po flickerze widać, że modelka ma potencjał czekam na więcej .

Domyślnie

Cukierek o wiele bardziej się podoba.
    Chociaż mając do dyspozycji takie nogi, znaczy taką piękną modelkę chciałem napisać i scenerię można się pokusić o coś bardziej kuszącego niż statyka
    Sądzę, iż masz w zanadrzu zdjęcia o niebo lepsze - to dawaj!
    Tutaj jest... podpis

Domyślnie

Nogi super - postaraj się je wykorzystywać częściej! Jedynka całkiem udana, z pewnymi (wypomnianymi) mankamentami, ale niezła.

Domyślnie

Bez nog, portrecik
    Pentacon 135/2.8

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów