z ostatniego spaceru
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Szukaj
z ostatniego spaceru
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 05-12-2024 o 12:25 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
...
jedynka niby fajna, ale czy modelka ma w rzeczywistości fioletowe włosy? chyba nie. dodatkowo kadrowo do poprawki -> za mało dołu
drugie ciekawe, ale mi osobiście przeszkadzają te gałązki na dole
Mamiya + Sony
Modelka ok, kadry tak sobie. Trochę przekombinowane oczy oraz kolory.
Kadry szału nie robią, jedynka poza tym dość ciekawa, żywa, aczkolwiek wolałbym twarz jaśnuiejszą, a tło ciemniejsze, ale to już chyba prywatne upodobanie. Fioletowe włosy też mi nie leżą. Dwójeczka przyjemna, ale nie zatrzymuje na dłużej.
podoba mi się mimo wszytsko kolorystyka na pierwszym
no fakt..kadrujesz niezbyt komfortowo dla oka, bo nad glowa powietrza wiecej a tu ramiona sciete jakos to ..sa zasady kompozycji, bilansu czy rownowagi kadru i to zupelnie jakos nie lezy ze tak powiem jak trzeba
"Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."
Bardzo ale to Bardzo podoba mi się nr 1. Rewelacja!!! Kolorki miodzio
| D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |
dzięki za wpisy, wiem nie jest dobrze, nie jest nawet poprawnie. Jakoś brak skupienia dał sie we znaki, do tego przez gapiostwo wogóle nie sprawdziłem ustawień aparatu i jazda na iso 640 w ostrym słońcu... masakra, no coz nie czulem sie z tym najlepiej ale niezla nauczka na przyszlosc. pozdro![]()
...
Skontaktuj się z nami