Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 22

Wątek: Mazowsze II

Domyślnie

zasadniczo, to 1 i 2 wyglada, jakby punktem wyjscia bylo uzycie gestego szarego filtra.
    a dopiero potem pojawial sie pomysl co i jak.

efekt ogolny... masz lepsze zdjecia. a wrecz duzo lepsze, moim osobistym zdaniem

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Calme Zobacz posta
    Jedynka też jest udana - jak by tylko nieco więcej po prawej miejsca udało się złapać
    No właśnie, ciężko było, zaraz coś zakłócało kadr...

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    ladna seria jedyne co mnie martwi to zafarby od filtra....po kolorze zafarbow mniemam ze to ND400 Hoya??!
    Tak, Hoya 400. Mi jakoś te zafarby mocno nie przeszkadzają. A jakby jeszcze nad nimi posiedzieć, to wydaje mi się, że spokojnie by się je zneutralizowało

Cytat Zamieszczone przez przemek29 Zobacz posta
    ja mam pytanie odnośnie właśnie filtrów nie pomijając tego że zdjęcia bdb do rzeczy czy używałeś 1 lub więcej filtrów do tak długiego czasu i jakich proszę o odpowiedź POZDRAWIAM
    Nakręcana hoya 400 + połówka Hitech 0.9/1.2

Cytat Zamieszczone przez borregaard Zobacz posta
    Bardzo fajny set,z wyjątkiem fioletów,których nie trawię tam gdzie ich się nie spodziewam,ale Ty tak masz...

Cytat Zamieszczone przez akustyk Zobacz posta
    zasadniczo, to 1 i 2 wyglada, jakby punktem wyjscia bylo uzycie gestego szarego filtra.
    a dopiero potem pojawial sie pomysl co i jak.

efekt ogolny... masz lepsze zdjecia. a wrecz duzo lepsze, moim osobistym zdaniem
    To tylko tak wygląda, nie było punktem wyjścia efekciarstwo przy użyciu szarego filtra

Wszystkim dzięki za komentarze.

Domyślnie

7 najbardziej mi sie podoba. Caly set udany jak dla mnie...
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Mnie się całość podoba!
    Zapraszam
    <a href="http://www.michalostrowski.com.pl/" target="_blank">www.michalostrowski.com.pl</a><br>

Domyślnie

Kapliczka z 5tki, dzisiejszej nocy...

Domyślnie

Ja Ci powiem, że jedynka mi się bardzo podoba.

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów