Close

Pokaż wyniki od 1 do 5 z 5

Wątek: Kamila #2

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie Kamila #2

Witam, chciałem zaprezentować dzisiaj 2 zdjęcia z niedzielnego spacerku do oceny. Rady na przyszłość mile widziane.

1 2
    PS w regulaminie max dł/szer podana na 1024 a mnie wydają się chyba za duże,słusznie?

Pozdrawiam Mariusz

Domyślnie

kadrowo bardzo mi nie leżą. szczególnie na pierwszym to mega przerysowanie, którego bardzo nie lubię. kolory na obu twarzach są zupełnie inne. poza tym szaro, buro, płasko.

ocena ogólna: jestem na nie
    Mamiya + Sony

Domyślnie

1 nie - dwójeczka lepiej. Zdecydowanie potrzeba zdjęciom dobrej obróbki i będzie to o wiele lepiej wyglądało. Co do rozmiaru w pionie to polecam używać mniejszego, bo chociaż "odkryłem" w przeglądarce skrót do szybkiego zmniejszania strony, to nie jest to super wygodne rozwiązanie.

Domyślnie

Jak dla mnie zupełnie ok, choć drugie podoba mi się bardziej. Ładna głębia ostrości, kadry wg mnie są do zaakceptowania.

Na drugim zdjęciu wystemplowałabym cienie pod oczami - niewiele pracy, a twarz od razu wygląda lepiej
    Co do kolorystyki - oba zdjęcia są lekko sinawe, więc można by je podciągnąć na suwakach Color Balance (więcej czerwonego i żółtego) i trochę bardziej podkreślić bardzo ładne oczy modelki (ich głębię i kolor).

W każdym razie myślę, że oba zdjęcia mają potencjał, potrzebują tylko jeszcze odrobinę obróbki

Domyślnie

Dzięki za komentarze. kicek pobawię się tak jak proponujesz, tzn już się pobawiłem w PS kolorami i jest sporo lepiej.

Pozdrawiam Mariusz

Uprawnienia umieszczania postów