Szukaj
Ostatnio edytowane przez sbs2005 ; 09-06-2010 o 14:53
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Może będę mało oryginalny ale masz olbrzymie i niezbyt delikatne logo. Gdyby było 70% mniejsze to dałoby się obejrzeć zdjęcia.
Tak poza tym to 1, 2 i 5 bardzo sympatyczne. Resztą bym się nie chwalił, a już szczególnie 7 bo ani kadr ani obróbka niezbyt udana.
4 byłaby ok, gdyby nie to, że przesadziłeś z pewnym efektem, który coraz częściej widuję na BW ( u Ciebie na blogu w niemal każdym) a nie do końca dobrze wygląda. Jeżeli się mylę to przepraszam - nie leży mi ta obróbka.
PS: Na blogu masz kilka dużo ciekawszych ujęć niż te, które zamieściłeś w poście.
Pozdrawiam,
Grzesiek
Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.
dzieki za komentarze Gregson - rozumie ze miales na mysli zdjecie 5 a nie 4 (z chlopcem w tle). Czlowiek sie ciagle uczy a konstruktywna opinia jest wskazana. Milego dnia zycze Tobie.
"Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
WaWeWu
Tak, dokładnie o 5.
Pozdrawiam!
Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.
Pozostaje mi się tylko zgodzić z Gregson'em.
MarcinWilk
Dzieki komentarz mswilk'u![]()
WaWeWu
no ja sie czepie tylko 5, wiesz z pewnoscia dlaczego![]()
jackrabbit - wlasnie odchodze od tego stylu - trzeba pracowac nad soba wiecej wiecej i jeszcze wiecej
i tak wielkie dzieki za slowa i podpowiedzi - milego dnia i jasnego swiatla @ll
WaWeWu
Skontaktuj się z nami