Close

Pokaż wyniki od 1 do 8 z 8

Wątek: Monika i Pawel

Domyślnie Monika i Pawel

Troche mnie nie bylo.
    Kilka ujec z ostatniego wesela, wiecej na blogu - zapraszam

1

2

3

4

5

6

7
    Ostatnio edytowane przez sbs2005 ; 09-06-2010 o 14:53
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Może będę mało oryginalny ale masz olbrzymie i niezbyt delikatne logo. Gdyby było 70% mniejsze to dałoby się obejrzeć zdjęcia.

Tak poza tym to 1, 2 i 5 bardzo sympatyczne. Resztą bym się nie chwalił, a już szczególnie 7 bo ani kadr ani obróbka niezbyt udana.

4 byłaby ok, gdyby nie to, że przesadziłeś z pewnym efektem, który coraz częściej widuję na BW ( u Ciebie na blogu w niemal każdym) a nie do końca dobrze wygląda. Jeżeli się mylę to przepraszam - nie leży mi ta obróbka.

PS: Na blogu masz kilka dużo ciekawszych ujęć niż te, które zamieściłeś w poście.

Pozdrawiam,
    Grzesiek
    Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.

Domyślnie

dzieki za komentarze Gregson - rozumie ze miales na mysli zdjecie 5 a nie 4 (z chlopcem w tle). Czlowiek sie ciagle uczy a konstruktywna opinia jest wskazana. Milego dnia zycze Tobie.
    "Nikon może mieszkać z innymi zwierzętami i dziećmi. Obowiązuje umowa adopcyjna. Kociak dostanie wyprawkę: paczkę karmy, legowisko, miseczki i ulubioną zabawkę."
    WaWeWu

Domyślnie

Tak, dokładnie o 5 .

Pozdrawiam!
    Teoretycznie praktyka jest zgodna z teorią... Praktycznie tak nie jest.

Domyślnie

Pozostaje mi się tylko zgodzić z Gregson'em.
    MarcinWilk

Domyślnie

Dzieki komentarz mswilk'u
    WaWeWu

Domyślnie

no ja sie czepie tylko 5, wiesz z pewnoscia dlaczego

Domyślnie

jackrabbit - wlasnie odchodze od tego stylu - trzeba pracowac nad soba wiecej wiecej i jeszcze wiecej

i tak wielkie dzieki za slowa i podpowiedzi - milego dnia i jasnego swiatla @ll
    WaWeWu

Uprawnienia umieszczania postów