Close

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 21 do 30 z 42
    Oszczędny w słowach Awatar TomaszD
    Miasto
    Biała Podlaska

Domyślnie

+ 1 głos

Domyślnie

Wątpie że się zmieni serwis ale głos na "Nikosia" oddałem.

sailor
    Gość

Domyślnie

a ja mimo sympatii do marki i bedac na etapie wyboru nowej puszki nie zaglosuje .. i w duzej czesci zgadzam sie z wypowiedzia JK .. jakos nie chce byc po raz kolejny czescia dojnej krowy NP, a za taka uwazam nasze forum i szczerze mowiac czuje coraz wiekszy niesmak widzac jak forum dziala i napedza kase NP a NP ma to w glebokim powazaniu.

Domyślnie

pełne poprarcie dla JK - Panie i panowie, NP dyma nas za przeproszeniem a my jeszcze mamy się uśmiechać? Dziękuję, postoję. Prawdę mówiąc dziwi mnie, że tak dobrze prosperujące forum jeszcze się nie zorganizowało i nie dało Nikon Polska ostro popalić kontaktując się z Nikon Japan i wykładając kawę na ławę. Moim zdaniem jedyna droga to zmasowany mailing na Nikon Japan, ew. zbiorowy mail z podpisami forumowiczów.

podsumowując - mojego głosu nie dostaniecie panowie z NP
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Oszczędny w słowach
    Miasto
    Okolice Wrocławia

Smile

zagłosowałem

puchbeary
    Gość

Domyślnie

Ja też nie głosuję. Dlaczego? Bo w pełni zgadzam się z JK. Jak zmieni się polityka firmy to bedę na nich głosował nawet w nocy o północy. Sprzęt który używam to rewelacja - jego serwisowanie to już rewelacyjna porażka.

Domyślnie

NIE GŁOSUJĘ

Forum powinno służyć pomocą jego użytkownikom. Szukałem instrukcji do lampy, no ale niestety nie mogę o nią nawet zapytać na forum...

Pozdrawiam

Domyślnie

Zamiast tego głosowania zróbmy lepiej akcję pt. "Drogi Zarządzie Nikon Japan..." - zero sentymentów (jeśli ktoś takowe przejawia). Dość mam bycia klientem drugiej kategorii, wyższe ceny, krótsze gwarancje, skandaliczny serwis (przyznaję - osobiście nie musiałem na szczęście korzystać, ale opisy forumowiczów mi wystarczą w tym wypadku).

Uważam także, że należy to zrobić już teraz - nie wierzę w żadne ewentualne deklaracje poprawy ze strony tej firmy, jak nie poczują nad sobą bata, to nic się nie zmieni.
    Ostatnio edytowane przez pyetya ; 08-12-2006 o 12:09
    Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive

Domyślnie

Powiedzcie mi drodzy forumowicze, co wspolnego ma z Waszymi zalami strona Nikon Polska, a jak sami zauwazyliscie, ogolny wyglad stron koncernu na calym swiecie? Czytam z niedowierzaniem Wasze posty i nie potrafie znalezc usprawiedliwienia dla wiekszosci komentarzy w stylu: "bo serwis", "bo nie moge sciagnac instrukcji" itd. Oceniajacie strone nie zas firme! Nie podoba Wam sie, nie glosujecie. Przeciez nikt nikogo nie zmusza. Uwazam ze krzywdzicie to co w dzialaniach tej firmy jest dobre. Marketing Nikona stoi na wysokim poziomie i temu nikt nie zaprzeczy. Wyzszymj niz serwis i to kolejna prawda. Ja zaglosowalem, bo strony Nikona podobaja mi sie bardziej niz poprzednie, podobaja mi sie bardziej niz "nawalone" flashem inne strony biorace udzial w konkursie. W jakims procencie zdecydowalo rowniez to, ze staram sie aby forum Nikona mialo swoje miejsce w necie. Nie dzieki firmie, ale dzieki Wam i odrobine mnie. Chcecie polemizowac? Prosze, tylko argumentami przeciwko stronie a nie koncernowi.

Domyślnie

nie moge uwierzyc...
    Piotrek podrzuca linke dla chetnych do glosowania na STRONE NIKON.PL
    podoba sie STRONA glosuj!
    nie podoba sie strona nie glosuj albo napisz co Ci sie w niej (stornie nikon.pl) nie podoba
    ze za zolta, ze za czarna ze za krzywa...

a ludziska o serwisie i... innych sprawach juz 1000 razy przemaglowanych
    no i o tym jak zwykle ile to Nikon powinien nam dac za to ze laskawie kupilismy jego aparaty, ze zaglosowalismy itd itp to chyba typowo polskie (patrz: co trzeba zrobic by pracowac w danej partii)

oddalem glos
    stronka mi sie podoba
    dlaczego?
    szybko i sprawnie mozna dojsc do info o sprzecie
    ladnie ze smakiem zrobiona graficznie
    brakuje mi tylko duuuzych powiekszen zdjec sprzetu
    ale to drobiazg

ps. ciekawe kiedy dostane za to z nikon polska samochod... moze byc z logo nikon
    truuudno
    Serdecznie pozdrawiam
    www.hesja.pl

Strona 3 z 5 PierwszyPierwszy 12345 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów