+ 1 głos
Szukaj
Wątpie że się zmieni serwis ale głos na "Nikosia" oddałem.
a ja mimo sympatii do marki i bedac na etapie wyboru nowej puszki nie zaglosuje .. i w duzej czesci zgadzam sie z wypowiedzia JK .. jakos nie chce byc po raz kolejny czescia dojnej krowy NP, a za taka uwazam nasze forum i szczerze mowiac czuje coraz wiekszy niesmak widzac jak forum dziala i napedza kase NP a NP ma to w glebokim powazaniu.
pełne poprarcie dla JK - Panie i panowie, NP dyma nas za przeproszeniem a my jeszcze mamy się uśmiechać? Dziękuję, postoję. Prawdę mówiąc dziwi mnie, że tak dobrze prosperujące forum jeszcze się nie zorganizowało i nie dało Nikon Polska ostro popalić kontaktując się z Nikon Japan i wykładając kawę na ławę. Moim zdaniem jedyna droga to zmasowany mailing na Nikon Japan, ew. zbiorowy mail z podpisami forumowiczów.
podsumowując - mojego głosu nie dostaniecie panowie z NP
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
zagłosowałem
Ja też nie głosuję. Dlaczego? Bo w pełni zgadzam się z JK. Jak zmieni się polityka firmy to bedę na nich głosował nawet w nocy o północy. Sprzęt który używam to rewelacja - jego serwisowanie to już rewelacyjna porażka.
NIE GŁOSUJĘ
Forum powinno służyć pomocą jego użytkownikom. Szukałem instrukcji do lampy, no ale niestety nie mogę o nią nawet zapytać na forum...
Pozdrawiam
Zamiast tego głosowania zróbmy lepiej akcję pt. "Drogi Zarządzie Nikon Japan..." - zero sentymentów (jeśli ktoś takowe przejawia). Dość mam bycia klientem drugiej kategorii, wyższe ceny, krótsze gwarancje, skandaliczny serwis (przyznaję - osobiście nie musiałem na szczęście korzystać, ale opisy forumowiczów mi wystarczą w tym wypadku).
Uważam także, że należy to zrobić już teraz - nie wierzę w żadne ewentualne deklaracje poprawy ze strony tej firmy, jak nie poczują nad sobą bata, to nic się nie zmieni.
Ostatnio edytowane przez pyetya ; 08-12-2006 o 12:09
Boxing is like Christmas - it's better to give than to receive
Powiedzcie mi drodzy forumowicze, co wspolnego ma z Waszymi zalami strona Nikon Polska, a jak sami zauwazyliscie, ogolny wyglad stron koncernu na calym swiecie? Czytam z niedowierzaniem Wasze posty i nie potrafie znalezc usprawiedliwienia dla wiekszosci komentarzy w stylu: "bo serwis", "bo nie moge sciagnac instrukcji" itd. Oceniajacie strone nie zas firme! Nie podoba Wam sie, nie glosujecie. Przeciez nikt nikogo nie zmusza. Uwazam ze krzywdzicie to co w dzialaniach tej firmy jest dobre. Marketing Nikona stoi na wysokim poziomie i temu nikt nie zaprzeczy. Wyzszymj niz serwis i to kolejna prawda. Ja zaglosowalem, bo strony Nikona podobaja mi sie bardziej niz poprzednie, podobaja mi sie bardziej niz "nawalone" flashem inne strony biorace udzial w konkursie. W jakims procencie zdecydowalo rowniez to, ze staram sie aby forum Nikona mialo swoje miejsce w necie. Nie dzieki firmie, ale dzieki Wam i odrobine mnie. Chcecie polemizowac? Prosze, tylko argumentami przeciwko stronie a nie koncernowi.
nie moge uwierzyc...
Piotrek podrzuca linke dla chetnych do glosowania na STRONE NIKON.PL
podoba sie STRONA glosuj!
nie podoba sie strona nie glosuj albo napisz co Ci sie w niej (stornie nikon.pl) nie podoba
ze za zolta, ze za czarna ze za krzywa...
a ludziska o serwisie i... innych sprawach juz 1000 razy przemaglowanych
no i o tym jak zwykle ile to Nikon powinien nam dac za to ze laskawie kupilismy jego aparaty, ze zaglosowalismy itd itp to chyba typowo polskie (patrz: co trzeba zrobic by pracowac w danej partii)
oddalem glos
stronka mi sie podoba
dlaczego?
szybko i sprawnie mozna dojsc do info o sprzecie
ladnie ze smakiem zrobiona graficznie
brakuje mi tylko duuuzych powiekszen zdjec sprzetu
ale to drobiazg
ps. ciekawe kiedy dostane za to z nikon polska samochod... moze byc z logo nikon
truuudno![]()
Skontaktuj się z nami