Close

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 42

Domyślnie Witryna Roku 2006!

Kochani, dzieki m.in. naszym glosom, udalo sie wprowadzic ta ciekawa witryne do finalu konkursu na najlepsza witryne roku (zwyciestwo w listopadowej edycji). Byloby fajnie, gdybysmy teraz wprowadzili ja na szczyt tej listy... Wiem ze drzemia w nas takie mozliwosci, proponuje wiec oddanie glosu jak najszybciej

Link do glosowania

Domyślnie

To może w zamian za takie masowe głosowanie NP zobowiąże się do przemyślenia sprawy działania polskiego serwisu i rozszerzenia gwarancji na sprzęt do 2 lat. Są to takie drobne standardy europejskie, które wskazują na stosunek firmy do klientów (również tych z forum). Jak dotychczas, współpraca forumowiczów z NP ma charakter raczej jednostronny. My dostarczamy NP dość dużą ilość gotówki, a NP nas koncertowo olewa.
    Jacek

Domyślnie

podpisuje sie za JK
    d700 d3 14-24 28 35 50 85 135

Domyślnie

Wystarczy, że ktoś zajmujący sie handlem sprzętem foto nawiązaże ściślejsze kontakty z dystybutorem w Niemczech i będzie pośredniczył zarówno w zakupie sprzętu, jak też w kontaktach z serwisem. Przeszkód formalnych nie ma. Napewno można zarobić sensowne pieniądze. Trzeba tylko chcieć się tym zająć i to wszystko zorganizować. Myślę, że takie przedsięwzięcie może zyskać duże poparcie na forum. A na stronę NP nie zagłosuję, do czasu aż NP zacznie mnie traktować tak samo jak innych obywateli EU.
    Jacek

Domyślnie

NP leje na nas, a my jeszcze im robimy dobrze... ech...

swoja droga nikon chyba ma najlojalniejszych klientow na swiecie beda nas batozyc, zabierac silniczki z body, autoryzowac najgorsze serwisy pod sloncem... a my nadal bedziemy im oddawac swoje wyplaty ...i glosy w ankietach na strone ich "serwisu"

ale zaglosowalem... dla nagrody, zeby nie bylo

Domyślnie

To ja tylko chciałbym wszystkim zwrócić uwagę, że nie jest to głosowanie mające na celu pokazać przywiązanie do firmy, że nie chodzi tu o to by wyrazić niezadowolenie z serwisu - jednym słowem nie głosujemy "na Nikona", tylko na PROJEKT strony www, nie mamy docenić pracy serwisu, a pracę grafika, jako fachowość, poczucie smaku i wyrobienie estetyczne. Co do tego ma lojalność, czy prężność naszej społeczności internetowej!

I nie rozumiem, dlaczego mielibyśmy z tego powodu oczekiwać jakichkolwiek korzyści - czy sugerujecie, że Nikon powinien sobie "kupić" nasze głosy? "Dać nam w łapę" by zdobyć nagrodę, którą potem może wykorzystać marketingowo? I mało tego - dlaczego ma nas qrv przekupywać czymś, co nam się do ch.... ciężkiego i tak teoretycznie należy???????? Przecież to jakieś bzdury pier...e!!!!
    Ale widać w tym kraju standardy życia politycznego wywierają coraz większy wpływ na nasz sposób myślenia
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 06-12-2006 o 14:16

Domyślnie

Czornyj, stanowcza i ostra wypowiedz. Ale masz rację, trzeba oddzielić te dwie rzeczy, oceniamy projekt strony www a nie politykę serwisową Nikon Polska.

Strona 1 z 5 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów