Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 19

Domyślnie Summer 2010 [by remiksson]

Dziś podzielę się z wami paroma pstrykami jakie ostatnio popełniłem. Cięzko bylo, duże słońce, wszechobecne mrówki (sesja miała miejsce na terenie rezerwatu przyrody, wyjątkowo wielbionego przez te małe pracowite istoty) i baaardzo duszno Ale daliśmy radę

Jak zwykle proszę o krytykę jak i pochwały (jesli będzie za co chwalić Waszym zdaniem :P) Enjoy!

1. 2. 3. 4. 5.
    i trochę monochromatycznych:

6. 7. 8.
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach
    Miasto
    xx

Domyślnie

Ja, 'fotolama', moze bym i skrytykowal, ale nie mam sie do czego dowalic :/ A mikrodetali bez sensu wytykac. Pierwsze sie chyba najbardziej obrobkowo wyroznia, z ta zoltawa skora i seledynowym niebem.
    Na ostatnim jest zdaje sie najwiecej natury z wszystkich. Czy jest szansa zobaczenia tego w kolorze?
    D90D700D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MisterToy Zobacz posta
    Ja, 'fotolama', moze bym i skrytykowal, ale nie mam sie do czego dowalic :/ A mikrodetali bez sensu wytykac. Pierwsze sie chyba najbardziej obrobkowo wyroznia, z ta zoltawa skora i seledynowym niebem.
    Na ostatnim jest zdaje sie najwiecej natury z wszystkich. Czy jest szansa zobaczenia tego w kolorze?
    zaden problem

D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Oszczędny w słowach
    Miasto
    xx

Domyślnie

Cieplo wyszlo Obie wersje fajne. Caly set fajny. Eee nic chyba nie pomoglem... ide spac
    D90D700D800

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez MisterToy Zobacz posta
    Cieplo wyszlo Obie wersje fajne. Caly set fajny. Eee nic chyba nie pomoglem... ide spac
    Trochę nawet zbyt cieplo hehe Dlatego w BW wrzucilem do głównego setu
    Dobranoc

Domyślnie

Cuuuuuddoo !!
    Jedynka, najCUDO !!
    pozdrawiam
    Marcin
    http://www.tycipienka.pl/

Domyślnie

Ponieważ ja jestem ciocia czepialaska co nie wiele zdjęć robi ale dużo gada to napisze coś od siebie:
    1- Zajebiste kolorki i tutaj muszę przyznać podziałałeś pięknie. Ale zaczepienie tego szala o palec modelki w takim ułożeniu spowodowało że ręka wydaje się duża i ciężka, przynajmniej w moim odbiorze tego zdjęcia.
    2,3- fajna
    4- nie podoba mi sie kolor dłoni jaki wyszedł w obróbce. Wyglądają na sine.
    5-jak dla mnie prawa ręka modelki w takim ustawiniu wyszła strasznie nie ładnie. Przedramie takie duże a dłoń jakoś tak dziwnie ułożona.
    6-fajne choć szkoda że dłoń modelki znikła w tym gąszczu.
    7- buzia bardzo fajna. Ale obróbka pachy modelki jest dla mnie do BANI. Masakra jakas tam Ci sie zadziała. Tak samo z szyją, jakby była brudna i jakaś taka nie jednolita.
    8- podoba mi się najbardziej i to w b&w.

Ot tyle mojego zdania.

Domyślnie

a jaaak świecone?
    Czepiać się nie będę, bo nie uważam, że należy.
    Naucz się czytać

Domyślnie

podobają mi się 1 i 2, bardzo fajnie kolory wyszły, świetne zestawienie, szczególnie kłosy...
    na 4 wpijająca siębielizna mi przeszkadza, na 5 odznacza się, ale to pewnie juz widać. Na 7. przeszkadzają mi listki nachodzące na oczy modelki. A jeśli chodzi o 8. i jej kolor, to bardziej przypadła do gustu sama 8.

Domyślnie

Czy te zdjęcia (w szczególności 1) są w takiej ciepłej tonacji czy z moim monitorem coś nie tak się zrobiło?
    Właśnie 1 coś mi nie podchodzi, bo wydaje mi się cała zielona - niebo i skóra.

Natomiast 8 - super, świetny kadr, modelka ładnie tutaj się prezentuje i fajna konwersja do BW.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów