Close

Pokaż wyniki od 1 do 9 z 9

Wątek: 2 x Jurek

Domyślnie 2 x Jurek

Witam, dwa zdjęcia Jurka do oceny, prawdę mówiąc to zaczynam przygodę z fotografią, więc wszelkie uwagi mile widziane.

Domyślnie

Na pierwszy rzut oka w sumie takie pstryki, ale... jak tak patrze, to spojrzenie na 1 jest zatrzymujące. Jakby to dobrze obrobić, mogłoby być naprawdę ciekawie. Teraz jest to wg mnie dopiero materiał do dalszej pracy.

Domyślnie

mam wrażenie lekkiego niedoświetlenia, lub to moze taka obróbka... Ale popieram przedmówce - to jest materiał do dalszego dopracowania.

Domyślnie

Jedynka całkiem fajna, tylko za ciemna. Dwójka raczej nie, wygląda na dość przypadkowy strzał.

Domyślnie

Jedynka ma spory potencjał, ale potrzebna byłaby porządna obróbka. Dwójka to raczej pstryk. Czyli opinia taka, jak przedpiszców
    N

Domyślnie

Świetny model Ci się trafił. Poświęć mu więcej uwagi, a przyjdą efetky obróbka mocno kontrastowa doba klimatu i i zadbaj o światło, bo na tych zdjęciach go zdecydowanie brakło. Pozdrawiam

Domyślnie

No tak... Koledzy przede mną powiedzieli wszystko - pomęcz jeszcze jedynkę, będzie super zdjęcie.
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

Ja również za jedynką i powtórką sesji lub dalszą obróbką, jeśli sesji nie da się powtórzyć.
    Widziałbym to w takim "draganowskim" klimacie (zresztą jedynka ma trochę taki właśni klimat).
    clusca
    Fufu X

Domyślnie

Serdeczne dzięki koledzy, czuje się zmotywowany Zgadza się model to bardzo bogata osobowość, tyle, że wczoraj był nieco zmordowany i nie chciałem go męczyć sesją. To co pokazałem to właściwie pstryki. Myślę, że będzie jeszcze okazja zrobić coś lepszego. Co do obróbki to śmieszna sprawa, obrabiałem to wieczorem w ciemnym pokoju i zdjęcia wyglądały na zdecydowanie jaśniejsze Jest trochę za ciemno w stosunku do tego co zamierzyłem. Pozdrawiam.
    Ostatnio edytowane przez mek ; 09-06-2010 o 18:39

Uprawnienia umieszczania postów