Close

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12
Pokaż wyniki od 11 do 16 z 16

Wątek: Po boksersku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kicek Zobacz posta
    Ale słuchaj, ja też widzę przepały, i to mocne. Może rzecz w kalibracji monitora?
    Prawdopodobnie z pewnością możliwe Dlatego właśnie mam skalibrowany

Dzięki za kolejne uwagi, jednak odbiór jest w większości negatywny... Ale na pewno nie zniechęci mnie to do ponowienia próby w tym klimacie
    N

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mOSAd Zobacz posta
    Pies fajny ...
    Bo mój!

Już niedługo sesja z jego udziałem (za jakieś trzy tyg.)

Cytat Zamieszczone przez Uysy. Zobacz posta
    Ale na pewno nie zniechęci mnie to do ponowienia próby w tym klimacie
    Słusznie!

Domyślnie

Fajny klimat, jedynie do strony merytorycznej można się czepnąć - wrzuć sobie hasło bandaże bokserskie na google Wyglądają inaczej, niż te elastyczne. Niestety są sporo droższe

Domyślnie

Bokserskie to raczej nie... może bardziej "blokerskie". Trochę za duża GO jak dla mnie i zbyt dużo detali skutecznie odwracających uwagę od modelki. Pies fajny ! O cieniach/kontrasrach i przepałach już wyżej przedmówcy pisali więc nie powtarzał. Pomysł na temat sesji świetny !
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

imho klimat polegl na detalach mozna bylo ogarnac "owijki" zamiast bandazy mozna bylo zaczepic kogos kto ma jakies pojecie zeby wytlumaczyl jak to sie wiaze co do wyprowadzania uderzen to sa rozne szkoly wiec nie chce mi sie rozpisywac mysle ze warto podejsc do tematu jeszcze raz i od strony zdjec/obroki i zawartosci

Domyślnie

Wiem jak wygląda bandaż bokserski, bo dopóki nie okazało się, że swój zgubiłem, miałem zamiar go wykorzystać
    Dzięki Wam jednak za zwrócenie uwagi na aspekty w sumie istotne
    N

Strona 2 z 2 PierwszyPierwszy 12

Uprawnienia umieszczania postów