Close

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 91

Wątek: Lightroom 3

Zbanowany
    Miasto
    Wrocław Psie Pole, psia mać !

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Toma Zobacz posta
    przy instalacji upgrade pyta czy ma wchłonąć istniejącą bibliotkę (co też uczyniłem - pomyślnie), czy oddzielnie zakładać

zapłaciłem 336,65PLN, wystawiają fakturę
    Tomku masz jedną bibliotekę w LR tzn w wersji 2... miałeś wiele bibliotek założonych czy jedną ? Czy przy instalacji finalnej wersji 3.0 łyknie wszystkie biblioteki ? Na wersje 2.6 nie narzekam śmiga jak burza, nie wiesza się,ale jeśli odszumianie jest rzeczywiście lepsze i dystorsje można korygować to .... wierzyć się nie chce, że może być coś lepszego od LR2.6

Domyślnie

strasznie sie przyzwycczailem do importu plikow w 2.6/2.7 powiazanego z oknem systemowym i mozliwoscia zaczytania paczki np. 100 rawow i zabawa nad nimi - nie wiem czym sie rozni 3 finalna od 3 beta wersji ale tam jakos to tak bylo ze caly katalog sie importowal chyba..no nie pamietam kurcze ale ten import w 3 zupelnie mi nie pdoszedl..ale odszumianie.. hmm.. no a moze jakies porownanie ktos machnie odszumiania 2 vs 3 ?
    "Używaj serca i umysłu po to, aby wspomagać siebie i bliźnich dobrym słowem, życzliwością i budzić w nich zachwyt dobrem."

Domyślnie

operacja przebiega bezboleśnie Robercie - tzn. wygląd lewego panelu nie zmienia się: kolekcje, foldery, itd. zostają TE SAME

też nie miałem nic przeciwko starej opcji importu, no ale życie pokaże, może nowe nie jest takie złe

Domyślnie

Czy ktoś mógłby zademonstrować jak działa funkcja korekcji dystorsji, jestem ciekaw, chętnie zobaczyłbym dwa zdjęcia dla porównania... mam dosyć powoli tych dystorsji u siebie

Domyślnie

W sumie udało mi się samemu odpowiedzieć na to pytanie, znalazłem na youtube ciekawy filmik pokazujący działanie tej funkcji, dla zainteresowanych wkleję go tutaj http://www.youtube.com/watch?v=E43ddr_9pRY

Domyślnie

Witam,
    Również na stronie http://tv.adobe.com/product/lightroom/ można znaleźć kilka ciekawych prezentacji nowych możliwości lightroom'a 3.

Pozdrawiam
    Piotrek

Domyślnie

Jest fajnie,

Na 64bit W7 jest żwawszy niż 2.7, detal w nowym ACR mi bardziej podchodzi a i upgrade nie jest zabójczo drogi i starczy jeszcze na CNX2
    TymancjO /Tomasz Tomanek/
    głównie |D800|D700|80-200/2.8|85/1.8|17-35/2.8|
    "...to jest moja wina, i moge ja zwalić na kogo chcę!" Homer Simpson

Oszczędny w słowach Awatar yogur
    Miasto
    Tczew/Trójmiasto

Domyślnie

Czy można LR3 kupić legalnie (i jak?) online za 299USD a nie EUR? Mieszkając w Polsce oczywiście.

Domyślnie

To przy tym kursie całe 180zł różnicy... warto?

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kisio Zobacz posta
    To przy tym kursie całe 180zł różnicy... warto?
    Co to za głupie pytanie? Tak, warto.
    A dla ciebie od jakiej kwoty będzie "warto"?

Strona 2 z 10 PierwszyPierwszy 1234 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów