Close

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 91

Wątek: Lightroom 3

Rozmowny Awatar McSimus
    Miasto
    Międzyrzec Podlaski / Wejherowo
    Kliknij, nic nie stracisz www.pajacyk.pl

Domyślnie

no wreszcie!

ale z innej beczki: te osoby, ktore zlecaja kalkotlumaczenia z angielskiego, powinny byc rozstrzeliwane.
    zupelnie inna kwestia jest tlumaczenie tekstu technicznego (wedlug ktorego standardow jest przetlumaczony
    opis LR3) a zupelnie czym innym marketingowego - i niestety oryginal tego LR3 jest wlasnie z tej drugiej
    kategorii. w jezyku polskim nie stosuje sie takich dlugo i namietnie wypisywanych list "fiuczerow" w tekstach
    reklamowych, nawet mimo ze amerykanie tak je kochaja a kalkowanie jest najwygodniejsza metoda translacji

Domyślnie

i cana sie chyba nie zmienila...

Domyślnie

tjaa... a najciekawszy jest cennik:

wersja pudelkowal: 296 EUR
    samodzielny download: 301 EUR

niech mi ktos wytlumaczy, za co te 5 EUR?

Domyślnie

Koszt recyklingu niesprzedanego pudełka ;oP
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

czyli znow pozostaje B&H

Domyślnie

A właśnie - ktoś wie jak się Adobe w USA zapatruje na zakup online u nich? Bo wolę 299$ niż 296 ojro.
    The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.

Domyślnie

właśnie kupiłem upgrade z Adobe Eastern Europe

kurde: odszumianie miażdży ! iso3200 z leciwego D40 wygląda jak ISO 800 z tegoż, aż boję się zapuszczać pliki z siedemsetki :>
    korekcja dystorsji wreszcie jest
    poprawa w prędkości działania mocno odczuwalna
    Ostatnio edytowane przez Toma ; 08-06-2010 o 11:32

Domyślnie

ile ten update $? czy wystawiaja fakture? aha i bez problemow sie importuje biblioteke z LR2?

Domyślnie

przy instalacji upgrade pyta czy ma wchłonąć istniejącą bibliotkę (co też uczyniłem - pomyślnie), czy oddzielnie zakładać

zapłaciłem 336,65PLN, wystawiają fakturę
    Ostatnio edytowane przez Toma ; 08-06-2010 o 11:45

Strona 1 z 10 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów