Szukaj
no wreszcie!
ale z innej beczki: te osoby, ktore zlecaja kalkotlumaczenia z angielskiego, powinny byc rozstrzeliwane.
zupelnie inna kwestia jest tlumaczenie tekstu technicznego (wedlug ktorego standardow jest przetlumaczony
opis LR3) a zupelnie czym innym marketingowego - i niestety oryginal tego LR3 jest wlasnie z tej drugiej
kategorii. w jezyku polskim nie stosuje sie takich dlugo i namietnie wypisywanych list "fiuczerow" w tekstach
reklamowych, nawet mimo ze amerykanie tak je kochaja a kalkowanie jest najwygodniejsza metoda translacji![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
tjaa... a najciekawszy jest cennik:
wersja pudelkowal: 296 EUR
samodzielny download: 301 EUR
niech mi ktos wytlumaczy, za co te 5 EUR?![]()
akustyk.fc.pl albo tez bartrozanski@flickr
Koszt recyklingu niesprzedanego pudełka ;oP
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
A właśnie - ktoś wie jak się Adobe w USA zapatruje na zakup online u nich? Bo wolę 299$ niż 296 ojro.
The Iron never lies to you. You can walk outside and listen to all kinds of talk, get told that you’re a god or a total bastard. The Iron will always kick you the real deal.
właśnie kupiłem upgrade z Adobe Eastern Europe
kurde: odszumianie miażdży ! iso3200 z leciwego D40 wygląda jak ISO 800 z tegoż, aż boję się zapuszczać pliki z siedemsetki :>
korekcja dystorsji wreszcie jest
poprawa w prędkości działania mocno odczuwalna
Ostatnio edytowane przez Toma ; 08-06-2010 o 11:32
ile ten update $? czy wystawiaja fakture? aha i bez problemow sie importuje biblioteke z LR2?
przy instalacji upgrade pyta czy ma wchłonąć istniejącą bibliotkę (co też uczyniłem - pomyślnie), czy oddzielnie zakładać
zapłaciłem 336,65PLN, wystawiają fakturę
Ostatnio edytowane przez Toma ; 08-06-2010 o 11:45
Skontaktuj się z nami