Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Wątek: Jua

Domyślnie Jua

Witam
    Tym razem Justyna...

1.

2.

3.

i taki bonus...
    NEX 5N i M42
    "Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."

Domyślnie

ladnie
    lepiej niz poprzednio
    milo wogole
    www.facebook.com/kpaprocki
    || D3 x2 || 14-24 2.8 || 24-70 2.8 || 70-200 2.8 || 16 2.8 fisheye || 24 1.4 || 50 1.4 || 85 1.4 || Apple system || cała masa dodatków.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez hanibal Zobacz posta
    ladnie
    lepiej niz poprzednio
    milo wogole
    A dziękuję
    NEX 5N i M42

Domyślnie

A ja powiem, że ogólnie znając cały (albo dużą część ) Twój dorobek fotograficzny na forum, muszę powiedzieć, że wydaje mi się, że miałeś słabszy dzień. Na każdym kolor skóry ma inną tonację. 1 i 3 jestem na nie; dwójeczka jest przyjemna. Podoba mi się ostatnie zdjęcie - głównie przez kadr, chociaż przydałby się z centymetr albo dwa dołu. Tonacja czwóreczki na plus. Pozdrawiam.

Domyślnie

kadrowo mnie się bardzo podobają takie spokojne i klasyczne ale za bogholem też widzę różne odcienie skory na zdjęciach
    nikon d610 + mir 35 f 2 + sonnar 180 f 2,8 nikor 50 mm f 1,8 sb 600 nikor 35-105 f3,5-4,5

Domyślnie

Secik super ! A kolejność - dokładnie taka jak wstawiałeś 1, 2 , 3 i bonus trochę mniej
    D700/ S5Pro / N 80-200 f2.8 / N 85 f1.8 / S 8 f3.5 / T28-75 f2.8 / SB 900 / iMac27" / iMac 20" / iPad3

Domyślnie

Dziękuję za komentarze.
    Co do koloru skóry - wiem, zdaję sobie z tego sprawe i jest to zamierzone. Przeważnie każde zdjęcie traktuję indywidualnie. Czy gdybym wstawiał je pojedynczo, uznalibyście, że kolor skóry jest nie OK? Każde zdjęcie jest w takiej tonacji, jaka mi najbardziej do niego pasowała.
    Boghol - wiem, że trochę ciasno na czwórce, ale za późno (czytaj - po sesji :mrgreen) się zorientowałem i d... - już nie dorysuję niestety... też żałuję...
    Dzięki Rafał - kiedyś się wybierzemy razem
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Bardzo przyjemna seria Choć nie powiem aby rzuciła mnie na kolana to jednak miło się ogląda
    A ostatnie widziałbym z rameczką (tak, wiem, jestem dziwny:P)
    http://facebook.com/fotomagik
    D700 + N70-200/2.8 + N20/2.8 + N50/1.8 + N85/1.8 + N135/2.8 + S15/3.5 + SB900 i kilka innych pierdół

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez remiksson Zobacz posta
    Bardzo przyjemna seria Choć nie powiem aby rzuciła mnie na kolana to jednak miło się ogląda
    A ostatnie widziałbym z rameczką (tak, wiem, jestem dziwny:P)
    Dziękuję
    Hmmm... rameczka, powiadasz... Może popróbuję...
    NEX 5N i M42

Domyślnie

Jeżeli chodzi o kolor skóry to raczej jestem pewien, że jak dałbyś je w osobnych setach to nikt by nic nie napisał takiego. W moim przypadku wynika to z jakiegos takiego przyzwyczajenia, pewnie inni mają podobnie. Pozdr.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów