niestety bardzo mi się nie podoba. Bardzo słaby technicznie i kiczowaty w stylizacji i obróbce set. Działaj dalej. Pozdrawiam.
Szukaj
niestety bardzo mi się nie podoba. Bardzo słaby technicznie i kiczowaty w stylizacji i obróbce set. Działaj dalej. Pozdrawiam.
tak z wf-u... -.- zarzucanie mi braku samokrytyki to duży błąd. ja po prostu nie lubię jak ktoś rozładowuje na mnie swoje humorki, bo nie jestem typem człowieka który płaszczy się przed ludźmi aby ci go lubili... przeczytaj jeszcze raz mój pierwszy post. "nie zamierzam brnąć z portret jako taki" czyt. studyjny, pozowany itd. proponuję zakończyć tą bezsensowną dyskusję.
obróbki to tu raczej nie ma żadnej(oprócz zmniejszenia nasycenia na 4), dzięki za rady
Stylizowana jedynka jako tako, dwójka nieźle, ostatnie z potencjałem. Przede wszystkim brak lepszej obróbki wszędzie. Fotografia portretowa, w tym ślubna, to bardzo wymagająca dziedzina, choć najbardziej popularna. Widać jakieś pomysły i próbę ich realizacji, ale do skończonych prac to im jeszcze brakuje odrobinkę. Ale nie jest aż tak źle jak to wygląda na pierwszy rzut oka. 4 tragiczna, odstaje i kadrowo i wizualnie. Kiczowato jest, a zatem gust do wyrobienia. Dużo do nauki, ale masz czas.![]()
no dopiero zaczynam, chciałam sprawdzić czy jest aż tak źle jak mi się wydaje
modelka na zdjęcia nie może się napatrzeć a mnie się dziwi, ze narzekam...
muszę pytać o opinie na forach, ponieważ nie mam blisko nikogo w tym temacie, jedyna osoba będąca m.in. w fot ślubnej od wielu lat prezentuje jeszcze gorszy poziom ode mnie... (tak to jest możliwe ;P)
dzięki za odpowiedzi
Skontaktuj się z nami