Close

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 11 do 20 z 21

Wątek: gorka solo....

Domyślnie

Greg77 Twoje komentarze do moich zdjęć bardzo sobie cenię i nie mają tu nic do rzeczy. Cenię je sobie m.in. dlatego, że nie jest to "słodzenie" tylko od czasu do czasu dość trafne uwagi.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Sławomirowski Zobacz posta
    Greg77 Twoje komentarze do moich zdjęć bardzo sobie cenię i nie mają tu nic do rzeczy. Cenię je sobie m.in. dlatego, że nie jest to "słodzenie" tylko od czasu do czasu dość trafne uwagi.
    Cieszy mnie to ale mylisz sie co do WB

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Greg77 Zobacz posta
    Szum to moja wina a raczej lenistwo.......ISO 800 i z reki, bo wtedy jeszcze dosc ciemno bylo.....stad kolory chmur takie i swiatlo na gorce
    I wszystko jasne, ja takiego lenia miewam często, statyw w samochodzie leży, a ja w domu się dziwię co jest nie tak
    Z9 + D500 + D300s + S 10-20 + N 17-55 2.8 + N 50/1.8 + N 70-200 VR II + N 400 2.8 TC S

Domyślnie

autorowi nie wypada to może ja przypomnę koledze Sławomirowskiemu że na forum istnieje zwyczaj nie wrzucania zmodyfikowanych zdjęć do wątku autora, wkleja się linka jeżeli chcemy pokazać swoja wersję, a ze kolega jest już dość długo użytkownikiem forum to powinien o tym zwyczaju wiedzieć

a odnośnie zdjęcia autora powiem tylko ze kolejne dobre, aczkolwiek wcześniejsze bardziej mi się podobały

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez darek_d Zobacz posta
    I wszystko jasne, ja takiego lenia miewam często, statyw w samochodzie leży, a ja w domu się często dziwię co jest nie tak
    Moj byl dwa metry za mna

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez harb Zobacz posta
    autorowi nie wypada to może ja przypomnę koledze Sławomirowskiemu że na forum istnieje zwyczaj nie wrzucania zmodyfikowanych zdjęć do wątku autora, wkleja się linka jeżeli chcemy pokazać swoja wersję, a ze kolega jest już dość długo użytkownikiem forum to powinien o tym zwyczaju wiedzieć
    To się już nie powtórzy - przepraszam.

Domyślnie

Mnie pasują kolory,są dobre,nie super,ale dobre. Pasuje ta lekka mgiełka,pod chmurką,na górce..
    Kolega Sławomirowski "zniebieścił" fotę i pozbawił ją światełka,błysku....Tu dopiero jest skopany WB...sorry..
    Pozdrawiam
    Andrzej.

Domyślnie

Szum to moja wina a raczej lenistwo.......ISO 800 i z reki, bo wtedy jeszcze dosc ciemno bylo.....stad kolory chmur takie i swiatlo na gorce
    Z tego co wiem używasz D90 i wydaje się niemożliwością żeby iso 800 tak szumiało
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez ART69 Zobacz posta
    Z tego co wiem używasz D90 i wydaje się niemożliwością żeby iso 800 tak szumiało
    Zaszumilo.......zaufaj mi....do tego crop i masz babo placek

Domyślnie

Zaszumilo.......zaufaj mi....do tego crop i masz babo placek
    No cóż, muszę wierzyć na słowo
    Nikon D90 + NIKKOR 18-105 mm + NIKKOR 85 mm 1.8 D

Strona 2 z 3 PierwszyPierwszy 123 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów