Close

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 57

Wątek: [ślubniaki]

Mieszany widok

Poprzedni post Poprzedni post   Następny post Następny post

Domyślnie [ślubniaki]

zazwyczaj oddaję zdjęcia na płycie, nie bawię się w wywoływanie. chyba że młodzi sobie tego życzą. tak z ciekawości zapytam: ile zdjęć oddajecie parze młodej?

Domyślnie

na plycie maks 300, czesto mniej zalezy od pakietu.
    zwykle w formie fotoksiazki ok 40-60 zdjec.
    ... i tak was lubie ...

Domyślnie

kolejny taki wątek - przecież tu jest tego mnóstwo... My nie oddajemy na płycie bez wywołania - my się przykładamy do pracy, wywołujemy, korygujemy, obrabiamy, robimy albumy i oddajemy do 100 zdjęć :P

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    My nie oddajemy na płycie bez wywołania - my się przykładamy do pracy, wywołujemy, korygujemy, obrabiamy, robimy albumy i oddajemy do 100 zdjęć :P
    stock, My to znaczy kto? masz na myśli innych fotografów czy robisz zdjęcia razem z żoną? uważasz, że jeśli nie oddam wywołanych zdjęć nie przykładam się do pracy. niejednokrotnie jest tak, że młodzi wręcz proszą aby zdjęć nie wywoływać ponieważ chcieliby wywołać sami. wracając do tematu - w ostatni piątek miałem przyjemność fotografować ślub i wesele zielonoświątkowców, zrobiłem ponad 2000 zdjęć z całej imprezy i nie wyobrażam sobie abym oddał młodej parze tylko 100 zdjęć. ja się przykładam do pracy

Domyślnie

chodzi o to ze z 2000 wybierasz 100 perełek które dopieszczasz i oddajesz, para młoda zamiast 2000 zwykłych zdjęć ma 100 zayebistych...o to chodziło stockowi...ja sam 100 doprowadzam do ideału, wywołuje i w album, i oddaje razem z tymi "idealnymi" ok 500 na płytach...
    никон

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Lucid Zobacz posta
    chodzi o to ze z 2000 wybierasz 100 perełek które dopieszczasz i oddajesz, para młoda zamiast 2000 zwykłych zdjęć ma 100 zayebistych...o to chodziło stockowi...ja sam 100 doprowadzam do ideału, wywołuje i w album, i oddaje razem z tymi "idealnymi" ok 500 na płytach...
    piszac o 300, maks 300 mialem na mysli wlasnie zdjecia juz obrobione, i niejednokrotnie wyretuszowane. NIGDY nie oddaje "surowego" materiału.
    ... i tak was lubie ...

Domyślnie

wiem, wiem Lucid...dokładnie tak robię z tym, że tych perełek jest u mnie więcej a na płycie oddaję też koło 500 zdjęć.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez noise13 Zobacz posta
    wiem, wiem Lucid...dokładnie tak robię z tym, że tych perełek jest u mnie więcej a na płycie oddaję też koło 500 zdjęć.
    no jak Ty robisz 2000zł i z tego masz 500 perełek to Ty kuźwa geniusz jesteś. I takiego Ascoughta wciągasz dziurką od nosa na śniadanie. Az chciałoby się zobaczyć choć z 50 perełek hehehe

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez stock Zobacz posta
    no jak Ty robisz 2000zł i z tego masz 500 perełek to Ty kuźwa geniusz jesteś. I takiego Ascoughta wciągasz dziurką od nosa na śniadanie. Az chciałoby się zobaczyć choć z 50 perełek hehehe
    stock kocham Cię
    oplułem monitor
    prawdę mówisz i ja również zobaczyłby choć kilka tych perełek
    przy dwóch tyciącach zdjęć usnąłbym kilka razy

st
    Gość

Domyślnie

(...)ja sam 100 doprowadzam do ideału, (...)
    O żesz! No i definicję zdjęcia mamy szansę poznać o ile Lucid nam ją zdradzi. Plizzzz Teraz zostało jeszcze perpetum mobile.

Pozdrawiam

Strona 1 z 6 123 ... OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów