Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Zbanowany
    Miasto
    Kraków

Domyślnie

Piekne - jestem na tak.
    Mozna spytać z jakiej to bajki?
    tzn gdzie były robione zdjecia?

Zbanowany
    Miasto
    Dolnyśląsk

Domyślnie

1 i 3 poezja choć wyglądają niemalże identycznie
    Będąc w lesie w słoneczne dni nigdy nie natrafiłem na takie widoki a specjalnie po nie się wybierałem...

Domyślnie

FuFu daje radę.Ekstra wyszło, 1 i 4 to moi faworyci.Obstawiam okolice Lasku Wolskiego.Doga do ZOO?

Domyślnie

Bardzo ladne i az przyjemnie popatrzec, dla mnie naj 3 i 4.
    Fuji S5Pro / F801 / Reflecta / N16-85VR / N50f1.4G / T70-300 / S24-70HF / H50f2 / Benro A-198n6 / Triopo B3 /
    Pozdrawiam, Krzysiek.

Domyślnie

Na 2 odbiór psuje ta brzoza na pierwszym planie, ale reszta cudna, pozazdrościć warunków

Domyślnie

Jest moc.....kadry ok z czego dwa najladniejsze........za swiatlo to masz duzego plusa u mnie

Gaduła
    Miasto
    Kamieniec Ząbkowicki

Domyślnie

Pięknie wyglądają te promienie, moim faworytem jest 4.
    D610 | N 16-35 VR | N 85/1.8D | T 90/2.8 Di | T 70-300 VC || D70s | N 18-70/3.5-4.5

Domyślnie

4 jest ok
    Jestem szumofobem. S50F1.4A

Domyślnie

Dziękuje za komentarze
    Cytat Zamieszczone przez jurek1906 Zobacz posta
    FuFu daje radę.Ekstra wyszło, 1 i 4 to moi faworyci.Obstawiam okolice Lasku Wolskiego.Doga do ZOO?
    Niestety nie Zdjęcia zrobiłem wracając z miejscówki, w miejscowości Siepraw jakieś 20km pod Krakowem.
    W "normalnych" warunkach ciężko o takie promienie. Tym razem słońce pierwszy raz zaświeciło ok. 2h po wschodzie także mgła nie zdążyła zniknąć (do promieni słonce musi być dość wysoko).
    Nie ukrywam, że zawsze chciałem zrobić tego typu zdjęcie wzorując się na fotografii K. Bielatowicza (Klik!). Niestety oprócz mnie nie było tam żadnego rowerzysty, a ja miałem do dyspozycji tylko fisza i tele.

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów