Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie Letadlo od mroczka

Jako, że w tym dziale to jestem dużym debiutantem i nie mam powalających maszyn i nie znam zasad fotografowania samolotów (bo pewnie takie są ) to proszę o konstruktywną krytykę ale i o nie rzucaniem mnie po ścianach

To zaczynamy od dwóch pierwszych

1.

2.

więcej później jak się spodobają

Domyślnie

Ano pane - to je dobre, bochużel ja se ne znam na letadlach, no cislo numer jeden je pikne
    MarcinWilk

Domyślnie

Dromader z jedyneczki ma moc deczko śmigiełko mogło by być bardziej rozkręcone tak jak na 2 - ale jak na debiut to całkiem udany

Domyślnie

Dékuji vám Marcinie i Tomku

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    Dékuji vám Marcinie i Tomku
    Ano prosim, ja toże dékuji
    MarcinWilk

Domyślnie

skoro się dromader spodobał to mam jeszcze takiego stojącego na ziemi

3.

Domyślnie

na ziemi tym bardziej przydaloby mu sie rozkrecic smigla

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    na ziemi tym bardziej przydaloby mu sie rozkrecic smigla
    następnym razem się postaram, zauważyłem, że co samolot na pikniku lotniczym w Pile to miał inne prędkości śmigieł więc raz jest lepiej raz gorzej ale przynajmniej nie są zamrożone no i przyznam, że fajnie się fotografuje samolociki

no to lecim dalej, jak śmigło u tego?

4.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez b202 Zobacz posta
    następnym razem się postaram, zauważyłem, że co samolot na pikniku lotniczym w Pile to miał inne prędkości śmigieł więc raz jest lepiej raz gorzej ale przynajmniej nie są zamrożone no i przyznam, że fajnie się fotografuje samolociki
    bo kazdy silnik ma inne obroty, poza tym ten sam silnik ma inne obroty przy starcie, inne w czasie lotu inne przy ladowaniu wiec i smiglo inaczej sie kreci

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kichu Zobacz posta
    bo kazdy silnik ma inne obroty, poza tym ten sam silnik ma inne obroty przy starcie, inne w czasie lotu inne przy ladowaniu wiec i smiglo inaczej sie kreci
    wiem wiem nawet czasem już po lądowaniu zmieniali obroty i raz było szybsze a raz wolniejsze, udało się nam zarejestrować taki obrót i w zwolnieniu śmigiełko kręci się w prawo a przy zwiększeniu obrotów lekko zwolniło, zatrzymało się i ruszyło w lewo, oczywiście to złudzenie optyczne a;e efekt fajny

no to kolejne

5. jedno kółko oderwane

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów