Close

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123
Pokaż wyniki od 21 do 27 z 27

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    No nie żartuj, każdy lub bardzo wielu, dąży do uzyskania efektu repoglamour - bo jest teraz trendy
    Jednym wychodzi to lepiej, drugim gorzej, jeszcze inni udają się na specjalne kursy.
    Nie twierdzę, że to źle - wręcz przeciwnie, trzeba poszerzać swoje horyzonty i umiejętności, ale tym samym nie należy zamykać się tylko w jednym "słusznym" schemacie.
    Hasło "antyrepoglamour" faktycznie jest prowokacyjne, aby pokazać, że istnieją również - inne metody obróbki.
    Fajna i trafiona obróbka nie jest łatwa. Ludzie przychodza na kursy i potem próbują. Marcinie, nie sądze aby oni sie zamykali na jeden słuszny styl obrobki. Szukają i mają pewne wzorce. Wzorce są ok, trzeba wiedziec dokąd sie zmierza.

Jestem dosyc pewny tego, ze jesli wziałbyś jednak udzial w tym szkoleniu to nic byś na tym nie stracil. Na pewno nie autonomicznosc Mysle, ze nie ma co znow uogólniać i wrzucać wszystkich do jednego wora. Wiele ludzi jednak ma swoj rozum .
    Jestem na forum repoglamour i widze to od srodka: jest wielu ludzi robiących po swojemu i moze nawet cie zaskocze:
    nie inspirujacych sie Adamem (z calym dla niego szacunkiem).

przyjdz i sam sprawdz
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mswilk Zobacz posta
    Co do lekcji pokory - jak mam to rozumieć
    A jak należy rozumieć tytuł tego wątku?
    Ostatnio edytowane przez Czornyj ; 08-06-2010 o 11:57

Domyślnie

lubie tego monty pythona, bombka
    Usunięto komercyjną stopkę - regulamin forum!

Domyślnie

świetne, szczególnie dwójka
    na jedynce brak mi cienia pana młodego, IMO w pionie byłoby lepiej bo i wspomniany cień by się zmieścił i niebo

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kroolik Zobacz posta
    Fajna i trafiona obróbka nie jest łatwa. Ludzie przychodza na kursy i potem próbują. Marcinie, nie sądze aby oni sie zamykali na jeden słuszny styl obrobki. Szukają i mają pewne wzorce. Wzorce są ok, trzeba wiedziec dokąd sie zmierza.

Jestem dosyc pewny tego, ze jesli wziałbyś jednak udzial w tym szkoleniu to nic byś na tym nie stracil. Na pewno nie autonomicznosc Mysle, ze nie ma co znow uogólniać i wrzucać wszystkich do jednego wora. Wiele ludzi jednak ma swoj rozum .
    Jestem na forum repoglamour i widze to od srodka: jest wielu ludzi robiących po swojemu i moze nawet cie zaskocze:
    nie inspirujacych sie Adamem (z calym dla niego szacunkiem).

przyjdz i sam sprawdz
    Potwierdzam. Warsztaty repoglamour były pierwszymi na jakich byłem. Nie zamierzam na tym poprzestać. Co mi one dały? Inaczej patrzę na fotografię, zmieniłem swój styl obróbki. Ano właśnie. Obróbka. O to jest największe halo. Można powiedzieć że liznąłem tylko tego co prezentuje Adam i Kalina. Powiem tyle. Ciągle szukam. Obróbka Adama bardzo mi się podoba co nie znaczy że chcę ją usilnie naśladować. Inspirować tak ale nie naśladować. Po prostu szukam swojego stylu w którym będę się dobrze czuł i który jednocześnie się sprzeda. Bo przecież o to chodzi. Nikt nie robi ślubniaków hobbystycznie
    How do I do that? I f***ing try. - Gary Vaynerchuk
    !BLOG

Domyślnie

Wydaje mi się, że lepiej by te fotki wyglądały gdyby nie było tak szeroko, ale co ja tam wiem, sam nadużywałem 12mm

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Wojtek Marzec Zobacz posta
    Wydaje mi się, że lepiej by te fotki wyglądały gdyby nie było tak szeroko, ale co ja tam wiem, sam nadużywałem 12mm
    Akurat w tym secie dałem same szerokie - fakt lubię - ale na moim blogu są również i inne.
    MarcinWilk

Strona 3 z 3 PierwszyPierwszy 123

Uprawnienia umieszczania postów