Close

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 10 z 15

Domyślnie [Papier] Ania...

Oi!

Dzisiaj tylko 3 portrety i mały bonus. Ogólnie zdjęcia pochodzą z dzisiejszej sesji małżeńskiej - kolejna nowość i kolejne doświadczenie

Ostatnio edytowane przez Psychotrop ; 07-06-2010 o 00:20 Powód: numeracja zdjęć
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Bonus mnie urzekł

Domyślnie

trójka wyborna ;D
    co to za szkło? : )
    Nikon + Nikkory + Lampa + reszta gratów w ciężkiej torbie = i tak mało czasu na wszystko...

Domyślnie

Tutaj też muszę napisać, że trójkę widziałem już wcześniej gdzieś na necie. Co mnie zainspirowało do własnej wersji.

Szkiełko to Canon 50mm 1.4 podpięty do 5D (Ja Canonowiec )

pzdr.
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Znakomite jakościowo, najbardziej przyjemny bonus jeżeli chodzi o moment, z reszty chyba 3. Ciekawi mnie co jest w tle ?
    Koniecznie odwiedź Podkarpacką Grupę Fotograficzną na Nikoniarzach : Forum Grupy PODKARPACKIEJ
    Informacja jak się z nami spotkać : Czwartkowe P I W K O (czyli jak się z nami spotkać)
    Jesteś z Podkarpacia : Jak do nas dołączyć

Domyślnie

Dzięki Piotrze. Tło to nic innego jak malowidło na ścianie, które znajdziesz we Wrocławiu na Ostrowie Tumskim.
    W całej okazałości wygląda to tak:
    K L I K

Ostatnio ktoś ją pomazał i ściana nieco straciła na atrakcyjności...
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Bardzo ładna plastyka obrazu, ciekawe kadry, wszystko mi się podoba.

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez pietrobas Zobacz posta
    Znakomite jakościowo, najbardziej przyjemny bonus jeżeli chodzi o moment, z reszty chyba 3. Ciekawi mnie co jest w tle ?
    zastanawia mnie co wam sie podoba w tym zamazanym zdjęciu???? innych za taka fotke to byscie zjechali z błotem a tu....... Dziwne. ale mnie sie Bonus w ogóle nie podoba, pod względem Jakości. bo pomysł świetny, ale z wykonaniem to juz inna bajka. Oczywiście pisze o Bonusie, bo reszta zdjęć jest OK.
    | D600 + MB-D14 | 15-30mm f/2.8 | 50mm f/1.4 | 85mm f/1.8 | SB900 | GoPro | Lowepro |

Domyślnie

Sam się zastanawiam, dlaczego traktujecie mnie inaczej
    Nie wrzucam zdjęć do sieci tylko po ty, by poczytać jakie to kozackie zdjęcia robię. Jeśli ktoś ma ochotę, ma prawo napisać że mu się nie podoba to czy tamto. Ciągle się uczę i z chęcią poczytam co mam poprawić by było lepiej.
    Krzysztof Papierkowski

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez gregzorba Zobacz posta
    zastanawia mnie co wam sie podoba w tym zamazanym zdjęciu???? innych za taka fotke to byscie zjechali z błotem a tu....... Dziwne. ale mnie sie Bonus w ogóle nie podoba, pod względem Jakości. bo pomysł świetny, ale z wykonaniem to juz inna bajka. Oczywiście pisze o Bonusie, bo reszta zdjęć jest OK.
    widocznie musisz jeszcze dojrzeć, bo zdjęcia przyjemne, a bonus taki troche awangardowy, ciekawy, może się wydawać że niby nic takiego w tych zdjęciach nie ma, ale mam wrazenie że sa takie pastelowe i przyjemne w dotyku

Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Uprawnienia umieszczania postów