Szukaj
Napiszę tak,na jedynce u góry jest odważnie.Myślę że nie wszystkim ta góra się spodoba
.Bonus ładny jest
.
Ostatnio edytowane przez harb ; 05-06-2010 o 16:16
ależ jdynka jest inna sama tak się nie zrobiła, celowo pojechane niebo z osobno zmienianym WB i podkęconym kolorem, dół juz bardziej tradycyjnie - należy pamiętać ze właściwie to jeszcze noc słońce dopiero wzejdzie za klika minuta i bonus ma bardziej pojechane kolorki i lekką winietkę
Super..tylko wyszły hałdy żużla wielkopiecowego.....nie kojarzę z wydmami...
Ale ja marudny jestem i się nie znam na sztuce....
Pozdrawiam
Andrzej.
trzeba zrobić inaczej, wsiąść w auto, zameldować się o 4 rano tak 15-20minut przed świtem kiedy jest jeszcze szaro i buro i swiatła jest jak na lekarstwo, rozłozyć statyw bo czasy są dość długie, pstryknąć kilka fotek i zobaczyć co wychodzi z aparatu - wówczas będziemy mogli pogadać o sztuce mając pojęcie jak widzi taki motyw aparat fotograficzny i co można póżniej za taką fotografią już w programie graficznym zrobić![]()
Bonusowa modyfikacja to dobre posunięcie - w takim kadrze podoba mi się zdecydowanie bardziejJeśli zaś chodzi o zdjecia z serii przewodniej, to ja zdecydowanie opowiadam się po stronie wersji tradycyjnej
![]()
"Myśleć, że się coś wie, to najlepsza obrona przed dowiedzeniem się czegoś" - Terry PratchettPozdrawiam! Jacek
Skontaktuj się z nami