//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam
Jak Wam się podoba tych kilka zdjęć? dziękuje za wszelkie opinie
pzdr
1.
2.
3.
Szukaj
//EDIT
BRAK ZDJĘĆ, wygasł zewnętrzny hosting. Zachęcamy do umieszczania zdjęć na hostingu forum.
Witam
Jak Wam się podoba tych kilka zdjęć? dziękuje za wszelkie opinie
pzdr
1.
2.
3.
Ostatnio edytowane przez MstrG ; 15-05-2025 o 16:19 Powód: brak zdjęć, wygasł hosting
...
Kurcze. No niestety muszę troszkę ponarzekać![]()
1.Okrutnie wyglądają te cienie i słońce a twarzy. Szczególnie w okolicy ust. Albo całość w cieniu albo całość w słońcu
2.To co w jedynce. A do tego jeszcze: Nie podoba mi się to że większość modelki zasłonięta jest jakimiś liśćmi czy co to jest. Pomysł na + ale wykonanie na -
3.A co do trójki. Uważam że trójeczka najlepsza. Kadr ciasny. Ja bym taki zostawił ale ustawiłbym modelkę inaczej. Tzn ręce. Wyglądają jak nie jej Nie wiadomo skąd się biorą wyglądają nienaturalnie. Także albo zmienić ułożenie rąk albo mniej ciasny kadr.
No i to tyle ode mnie. Ale to jest tylko moje zdanie![]()
Zawsze może być lepiej, ale cieszmy się tym, co mamy...
Kadry poprawne, ale zbyt pstrokato, jak dla mnie. Za ostre światło porobiło plamy na twarzy. Na jedynce kolorowo-plamiaste tło odwraca uwagę od cudnej modelki, dodatkowo przeszkadza ta końcówka gałązki, która weszła w GO. Na dwójce modelka zginęła w plamach. Trójka wydaje mi się najlepsza, ale ta czerwona nitka na nadgarstku...
EDIT
He he he, Klausik, pisaliśmy jednocześnie i takie same odczucia![]()
NEX 5N i M42
"Twoje słowa, głupcze, będą cię kiedyś sądzić..."
3 najlepsza.
Skontaktuj się z nami